Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στο «Chef στον αέρα»

Η καθημερινή εκπομπή «Chef στον αέρα» στον ΣΚΑΙ με την Ελένη Ψυχούλη, βοηθάει τους τηλεθεατές για το τι θα μαγειρεύουν κάθε μέρα!

 

Η Ελένη Ψυχούλη με τους καλεσμένους της να παρουσιάζουν εύκολες, γρήγορες και οικονομικές συνταγές από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 17.50.

Περισσότερες συνταγές, περισσότερες γνώμες, περισσότερη νοστιμιά και δεκάδες ιδέες για την καθημερινή μας μαγειρική. Κάθε μέρα το τετράδιο συνταγών ανανεώνεται με τρεις ή και τέσσερις συνταγές που γίνονται με προσιτά υλικά, απλές διαδικασίες και

σίγουρη επιτυχία! Συνταγές που καλύπτουν όλες τις ημέρες και ώρες, για καθημερινές αλλά και για πιο ειδικές περιστάσεις. Μπουκίτσες τηγανίτες με κύβους καπνιστής γαλοπούλας και πράσινο μήλο και κοτόπουλο πανέ με σπιτικά τσιπς! Γαλλικά τόστ με σοκολάτα είναι το εύκολο και γρήγορο γλυκό που προτείνει ο σεφ! Μια πολύχρωμη μανιταροσαλάτα με νοστιμιά αγουρέλαιου, κριθαράκι με πικάντικη σάλτσα από φακές και ένα θρεπτικό γλυκό, τάρτα με ξηρούς καρπούς, σταφίδες και πορτοκάλι! Λουκάνικα με λάχανο τουρσί και σως μουσταρδας και λουκάνικα γεμιστά με κατίκι και γραβιέρα! Σαλάχι στον ατμό, σαλάτα με φακές και χοιρινό βραστό με μυρωδικά πάνω σε ψωμί! Και τέλος νόστιμους κουραμπιέδες και την αφράτη πετιμεζόπιτα και αλμυρό στρούντελ με ζαμπόν μπούτι φουαντρέ και πετιμέζι!

Keywords
Τυχαία Θέματα