Στράτος Τζώρτζογλου: «Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο»

Ο χωρισμός του Στράτου Τζώρτζογλου από την Μαρία Γεωργιάδου πριν από 11 χρόνια είχε γίνει πρωτοσέλιδο και είχε απασχολήσει πολύ τα Μέσα Ενημέρωσης.

Τότε όλοι έκαναν λόγο για τρίτο πρόσωπο στον γάμο του ζευγαριού και συγκεκριμένα πολλοί ανέφεραν πως αυτό δεν ήταν άλλο από την Δήμητρα Ματσούκα, με την οποία και έζησε ένα παθιασμένο ειδύλλιο. Ο φακός τους είχε απαθανατίσει σε τρυφερά ενσταντανέ, να ανταλλάσσουν καυτά φιλιά. «Δεν έφυγα από το γάμο μου για άλλη γυναίκα! Απλώς ήρθε κάποια στιγμή μετά από 15 χρόνια που αποφάσισα ότι θέλω να μείνω μόνος. Η σχέση μας με τη Μαρία

ποτέ δεν άλλαξε. Ήμασταν πάντα “συνένοχοι”, είχαμε απίστευτη αγάπη μεταξύ μας, γιατί χτίσαμε τη σχέση μας πάνω σε μεγάλη αγάπη, κάναμε ένα παιδί και δεν υποκριθήκαμε ποτέ το ευτυχισμένο ζευγάρι για χάρη του. Εδώ και 11 χρόνια που είμαστε χωρισμένοι βλεπόμαστε σχεδόν σε καθημερινή βάση. Η Μαρία και εγώ από κοινού είπαμε ότι θα ζήσουμε σε άλλα σπίτια για να περάσουμε σε μια διαφορετική φάση αγάπης, η οποία δεν είναι καθόλου μικρότερη! Δεχτήκαμε την καινούρια εξέλιξη των πραγμάτων μαζί και γι’ αυτό συνεχίζουμε να είμαστε μαζί!» τόνισε στην News. Όσο για τη Δήμητρα Ματσούκα, τηρεί σιγήν ιχθύος. Δεν τον αφορά το παρελθόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα