Ρέμος-Ρόκκος-Φουρέιρα: Τραγούδια, πειράγματα και αστεία στην συνέντευξη τύπου τους

Ο Αντώνης Ρέμμος, ο Στέλιος Ρόκκος και η Ελένη Φουρέιρα είναι έτοιμοι ν’ ανεβάσουν στα ύψη το θερμόμετρο της νυχτερινής ζωής της Αθήνας.

Οι τρεις καλλιτέχνες έχουν ετοιμάσει ένα δυναμικό και διαφορετικό πρόγραμμα, το οποίο θα παρουσιάζουν από αύριο στο νυχτερινό κέντρο «Αρένα». Η συνάντηση του Αντώνη Ρέμου με τον Στέλιο Ρόκκο στην σκηνή είναι κάτι που ήθελαν και οι δυο εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά φέτος ένιωσαν ότι ήρθε η στιγμή να το πραγματοποιήσουν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με τον Στέλιο. Τον θαυμάζω

από παιδί-είπε χαριτολογώντας ο Αντώνης- είναι σπουδαίος καλλιτέχνης. Αυτό το πρόγραμμα θα είναι για τις πολύ σκληρές νύχτες του χειμώνα». Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου, τα πειράγματα και τα αστεία ανάμεσά τους είχαν την τιμητική τους. «Αυτή η συνεργασία ήταν θέμα χρόνου. Τον Αντώνη τον γουστάρω σε όλες τις φάσεις. Είτε είναι για καφέ, είτε είναι για δουλειά. Αυτό δεν είναι πάντα καλό, αλλά μέχρι στιγμής νιώθω ότι είμαι στο Love boat. Είναι σημαντικό να σας πω ότι ο Αντώνης έχει αναλάβει τα πάντα και γι’ αυτό δεν έχω και άγχος». Ο Αντώνης Ρέμος έχει βάλει την προσωπική του πινελιά σε όλο το πρόγραμμα και μάλιστα κατά την διάρκεια της πρόβας τους έδινε συμβουλές στους τεχνικούς για την ρύθμιση του ήχου και του φωτισμού. 

Οι δυο καλλιτέχνες νιώθουν τυχεροί γι’ αυτή την συνεργασία και πιστεύουν ότι ο χειμώνας θα είναι δύσκολος, αφού όλοι οι καλλιτέχνες έχουν μια στέγη , αλλά θεωρούν ότι το δικό τους πρόγραμμα θα ξεχωρίσει και θα το αγκαλιάσει ο κόσμος. Βέβαια, δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν και στα νέα παιδιά που μπαίνουν στον χώρο τους. Συγκεκριμένα αναφέρθηκαν στον Παντελή Παντελίδη, λέγοντας ότι τα έχει καταφέρει πολύ καλά, αφού δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσεις από το διαδίκτυο και να έχεις τόση μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό.

Τέλος, ο Αντώνης είπε: «Και να μην τα καταφέρουμε θα τα παρατήσουμε και θα πάμε για ψάρεμα στην Λήμνο». Οι δυο φίλοι έχουν αδυναμία και στο τάβλι και μάλιστα παίζουν συχνά κατά την διάρκεια του καφέ τους. Όταν τους ρωτήσαμε ποιος κερδίζει, ο Στέλιος Ρόκκος αποχώρησε λέγοντας να μην μας νοιάζει, ενώ ο Αντώνης Ρέμμος του είπε: «Απάντησε αν είσαι μάγκας. Εντάξει παιδιά εγώ κερδίζω , αλλά καμιά φορά τον αφήνω κι εκείνον».

Τέλος, η Ελένη Φουρέιρα δήλωσε: «Είμαι χαρούμενη γι’ αυτή την συνεργασία και νιώθει τιμή που προτίμησαν εμένα για να είναι η μοναδική γυναίκα που θα τους πλαισιώνει. Θαυμάζω και τους δυο και δεν είναι λίγο αυτό που συμβαίνει αν σκεφτεί κανείς ότι είμαι λίγα χρόνια στον χώρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα