ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗΣ : «Πέρασα "πέτρινα" χρόνια στο ορφανοτροφείο που μεγάλωσα»

Συγκλονίζει στην τελευταία του συνέντευξη ο Θανάσης Βισκαδουράκης που μιλάει για τα "πέτρινα" χρόνια που πέρασε στο ορφανοτροφείο.

Ο γνωστός ηθοποιός, με φοβερή ειλικρίνεια, αποκαλύπτει πως από αριστερόχειρας τον ανάγκασαν οι καλόγριες να γίνει δεξιόχειρας, καθώς εκείνη την εποχή το θεωρούσαν αμαρτία.

Συγκλονίζει στην τελευταία του συνέντευξη ο Θανάσης Βισκαδουράκης που μιλάει για τα "πέτρινα" χρόνια που πέρασε στο ορφανοτροφείο.

Ο γνωστός ηθοποιός, με φοβερή ειλικρίνεια,

αποκαλύπτει πως από αριστερόχειρας τον ανάγκασαν οι καλόγριες να γίνει δεξιόχειρας, καθώς εκείνη την εποχή το θεωρούσαν αμαρτία.

"Έζησα στο ορφανοτροφείο από το νηπιαγωγείο μέχρι τη Γ΄Λυκείου. Από 5 χρόνων είμαι περήφανος γι' αυτό που έζησα 12-13 χρόνια σε ορφανοτροφείο με καλόγριες. Δύσκολα χρόνια, πολύ. Πέτρινα χρόνια. Χρόνια ανταρσίας, φασαρίας. Εκεί ενηλικιώθηκα, εκεί μεγάλωσα. Οι αδερφές εκεί τουλάχιστον μου έμαθαν ένα, να σέβομαι τον διπλανό μου.

Δεν είχα τίποτα δικό μου σε πράγμα. Την μπλούζα μου τη φορούσε την επόμενη μέρα ο Σπύρος, ο Τριαντάφυλλος, ο Σάκης, ο Κώστας, ο Παναγιώτης. Δύσκολα χρόνια. Στη δεκαετία του '70 δεν υπήρχαν κοινωνικοί λειτουργοί, παιδοψυχολόγοι, δεν μπορούσαν δυο καλόγριες σε ένα ίδρυμα να τιθασεύσουν 15 παιδιά αρσενικά, γι' αυτό και έπεφτε πολύ ξύλο.

Εγώ από αριστερόχειρας, έγινα δεξιόχειρας, γιατί τότε θεωρούνταν αμαρτία. Όπου το συζητάω, όλοι στεναχωριούνται και κατεβάζουν το κεφάλι. Έτσι ήταν η εποχή, και οι γονείς βαράγανε, όχι μόνο οι καλόγριες. Πολλοί γίνονται γονείς κατά λάθος. Όπως και στην τηλεόραση, πολλοί έγιναν παρουσιαστές, ηθοποιοί κατά λάθος, κάποιος τους έβαλε εκεί και κάνουν αυτό το επάγγελμα. Κι εγώ συμμετείχα σε πρωινή εκπομπή κατά λάθος. Έβγαλα και πάρα πολλά χρήματα. Έφυγα από τα υπόγεια και πήγα στα ρετιρέ", δήλωσε στο περιοδικό "ΛΟΙΠΟΝ" ο ηθοποιός.

Θανάσης Βισκαδουράκης
Keywords
Αναζητήσεις
thanasis viskadourakis bio, ειναι αμαρτια να κανεις halloween party
Τυχαία Θέματα