Ο ΣΚΑΪ καταγράφει τη μεγάλη αναμέτρηση των Ευρωεκλογών

Ο ΣΚΑΪ την Κυριακή 25 Μαΐου από τις 6.00 το πρωί καταγράφει τη μεγάλη αναμέτρηση των Ευρωεκλογών και το πως θα διαμορφωθεί ο νέος αυτοδιοικητικός χάρτης της Ελλάδας.

Από τις 6 το πρωί ο Γιώργος Αυτιάς και η Μάγδα Τσέγκου καταγράφουν την έναρξη της εκλογικής αναμέτρησης και το άνοιγμα της κάλπης σε όλη τη χώρα. Ο Βασίλης Λυριτζής και ο Δημήτρης Οικονόμου παίρνουν τη σκυτάλη της εκλογικής ενημέρωσης στις 9.00 το πρωί και

μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι δίνουν τον παλμό των εκλογών. Από τις 12.00 και μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι η Άννα Μπουσδούκου, ο Χρήστος Κούτρας και ο Γιάννης Ντσούνος βρίσκονται στον εκλογικό ρυθμό της ημέρας. Από τις 2.00 το μεσημέρι και μέχρι τις 16.00 συνεχίζεται ο ενημερωτικός εκλογικός μαραθώνιος με τον Σπύρο Μάλλη και την Εύα Αντωνοπούλου. Στις 5.30 το απόγευμα ξεκινά η εκλογική βραδιά με τη Σία Κοσιώνη. Ο μαραθώνιος των αποτελεσμάτων θα καλυφθεί με ζωντανές συνδέσεις με τα κομματικά επιτελεία στην Ελλάδα και τα κέντρα αποφάσεων στην Ευρώπη. Παράλληλα στο στούντιο σχολιάζουν ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο Δημήτρης Τσιόδρας, ο Άρης Πορτοσάλτε, και προσωπικότητες της δημόσιας ζωής. Στις 19.00 η εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων από τον εκλογικό αναλυτή, καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Νίκο Μαραντζίδη. Όλο το δημογραφικό δυναμικό του ΣΚΑΙ με ζωντανές συνδέσεις μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα