«Joy»: Με Νίκο Γαλανό και Μπέτυ Μαγγίρα!

O Νίκος Γαλανός και η Μπέτυ Μαγγίρα «ανακρίνονται» από την ομάδα του «JOY», σήμερα στις 17.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Στον καναπέ του JOY κάθεται η παρουσιάστρια Μπέτυ Μαγγίρα και αποκαλύπτει πως γνώρισε το σύζυγό της με προξενιό. «Με τον Δημήτρη μας γνώρισε ο Βλοντάκης με προξενιό. Blind Date. Όταν πήγα στο ραντεβού δεν ήξερα καν τη φυσιογνωμία του. Δεν τον είδα και έπεσα...

μπορεί και λόγω του προξενιού. Αλλά ίσως καλύτερα έτσι, όσο γνωρίζεις κάποιον τον ερωτεύεσαι σαν άνθρωπο». Η αγαπημένη παρουσιάστρια μιλά για τη δουλειά της και το ρόλο που έχει αυτή στη ζωή της. «Μου έλειπε η δουλειά μου, δεν έβγαινα πολύ από το σπίτι. Πόσες βόλτες να πάω με το μωρό και πόσους καφέδες να πιω με τη φίλη μου».

Στη συνέχεια ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχεται τον ηθοποιό Νίκο Γαλανό, ο οποίος εξομολογείται πως προέκυψε η ηθοποιία στη ζωή του. «Κάποια στιγμή δρομολογήθηκα για τα καράβια, λίγο πριν μπαρκάρω για την Αγγλία είπα θα γραφτώ στη δραματική σχολή και έτσι έγινε». Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλά για τις σχέσεις και δηλώνει πως ο γάμος μάλλον δεν του ταιριάζει. «Μετά τους γάμους και τα διαζύγια, το πρώτο συμπέρασμα ήταν ότι εγώ δεν κάνω για γάμο. Ήμασταν μια χαρά πριν με τις συντρόφους μου και όταν παντρευόμασταν δεν ήμασταν...δεν είχα σκεφτεί ποτέ να κάνω οικογένεια – παιδί και κάποιες φορές που το σκέφτηκα είχα καταλήξει ότι δεν θα ήμουν καλός μπαμπάς. Είμαι υπέρ της οικογένειας αλλά εγώ είμαι αλλού και έτσι, δεν με απασχολεί».
Τέλος, αναφέρεται και στις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. «Δεν είχα ερωτική σχέση με την Αλίκη αλλά και να είχα η Αλίκη που ήταν τότε μια σούπερ σταρ θα ερχόταν στην γκαρσονιέρα ενός κάποιου έστω και στις τρεις ή τις πέντε τα ξημερώματα;»

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής ο σεφ Γάννης Αποστολάκης μαγειρεύει σπαγγέτι ριγέ με σαλσίτσια και η Αννούσα Μελά προτείνει πέντε τρόπους για να φορεθεί το πορτοκαλί χρώμα. Ο Παναγιώτης Τιμογιαννάκης αναλύει τις ταινίες της εβδομάδας «Χmen», «Το μυστικό της Μέισι». Τέλος, η Μίνα Μπιράκου δίνει συμβουλές για τέλειο μαύρισμα και ο Personal Trainer Λάμπρος Δανάς εξηγεί πως μπορεί να καταπολεμηθεί η παιδική παχυσαρκία.

Keywords
Τυχαία Θέματα