Ναταλία Γερμανού: «Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έγινε ποτέ πρόταση από την ΕΡΤ»

Για όλα όσα είχαν ακουστεί σχετικά με την παρουσίαση της εκπομπής «Αλάτι και Πιπέρι» και την πρόταση από την ΕΡΤ, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ναταλία Γερμανού.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έγινε ποτέ πρόταση από την ΕΡΤ. Θα ήταν εξαιρετικά τιμητικό για μένα να μπορούσα να κάνω μια εκπομπή που να θυμίζει, έστω στο ένα χιλιοστό της, κάτι από τη μαγική ατμόσφαιρα που είχε το «Αλάτι και Πιπέρι». Αυτό που σίγουρα μου

ταιριάζει και που σίγουρα λατρεύω να κάνω στην τηλεόραση είναι οι συνεντεύξεις, άρα ιδανικά αυτό που θα λάτρευα και θα επιθυμούσα διακαώς να είναι το επόμενο τηλεοπτικό μου βήμα είναι ένα βραδινό talk show όπως της Chelsey, το «Chelsey lately», παντρεμένο με το show της Elen. Κάτι ανάμεσα σ' αυτές τις δύο νομίζω ότι είμαι εγώ», λέει στο Down Town Κύπρου. Όσο για τι της έμαθε η τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια; «Πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, πως όσο και αν πιστεύεις πως τα κανάλια θα αναγνωρίσουν την αξία σου, τελικά την αξία σου την αναγνωρίζει μόνο ο κόσμος και κανένας άλλος. Επίσης μου έμαθε να είμαι ψύχραιμη και σωστή, ακόμα και στις πιο αντίξοες συνθήκες».

Keywords
Τυχαία Θέματα