Στέλιος Μάινας: Όλη η αλήθεια για το ατύχημα στο κεφάλι

17:44 5/7/2013 - Πηγή: People

Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος, λέει ο λαός και ο Στέλιος Μάινας το βίωσε πριν λίγο καιρό. Ο ηθοποιός στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Αλέξη Αλεξίου, Τετάρτη 04:45, είχε ένα μικρό ατύχημα και βρέθηκε στο νοσοκομείο για να του παραχθούν οι πρώτες βοήθειες.

Το συμβάν

Σε μια σκηνή δράσης, όπως χαρακτηρίζεται και η ταινία, έπεσε κατά λάθος το όπλο στο κεφάλι του ηθοποιού. Η σκηνή λάμβανε χώρα σε εξωτερικό χώρο και έπρεπε ο Στέλιος Μάινας να πετάξει το όπλο του στον αέρα κι εκείνο να προσγειωθεί στο έδαφος, αντ’ αυτού το όπλο προσγειώθηκε

στο κεφάλι του το οποίο και άνοιξε.

Δείτε επίσης: Τάμτα: Το ατύχημα της κόρης της

Τα δημοσιεύματα

Με όπλο χτύπησε στο κεφάλι, ο Στέλιος Μάινας, πριν λίγες ημέρες. Τον ηθοποιό μετέφεραν οι συνεργάτες του εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου του έκαναν 12 ράμματα.

Διαβάστε ακόμη: Το ατύχημα της Ελένης Μενεγάκη στο ψάρεμα

Η αλήθεια

Εμείς επικοινωνήσαμε με στενό φίλο και συνεργάτη του ηθοποιού ο οποίος μας ανέφερε: «Ο Στέλιος είναι μια χαρά. Το περιστατικό έγινε πριν 32 ημέρες λίγο πριν τελειώσουν τα γυρίσματα της κινηματογραφικής ταινίας όπου πρωταγωνιστεί. Τα γυρίσματα σταμάτησαν πριν ένα μήνα. Πράγματι ήταν η κακιά η ώρα αλλά ευτυχώς όλα είναι καλά. Ούτε κάτι τρομερό συνέβη ούτε χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Απλώς ήταν το σοκ της στιγμής. Ναι, τον μεταφέραμε στο νοσοκομείο γιατί ταραχτήκαμε κι εκεί του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του έκαναν τέσσερα ράμματα».

Όσο για το γιατί έγινε τώρα γνωστό; «Πριν λίγες ημέρες, στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης Περλιμπλίν και Μπελίσα, είδαν το Στέλιο με το τσιρότο στο κεφάλι, άρχισαν τις ερωτήσεις και κάποιος μεγαλοποίησε το γεγονός κι έτσι «φούσκωσε» το θέμα», εξήγησε στο Peoplegreece.com.

The post Στέλιος Μάινας: Όλη η αλήθεια για το ατύχημα στο κεφάλι appeared first on People Greece.

Keywords
Τυχαία Θέματα