Μέριλιν Μονρόε: «Δεν είχα ποτέ οργασμό με άντρα κατά την διάρκεια της ζωής μου»

Η νέα αποκαλυπτική βιογραφία με τίτλο «Marilyn Monroe: Private And Undisclosed» φέρνει στο φως άγνωστα στοιχεία της σεξουαλικής ταυτότητας του απόλυτου sex symbol!

Σύμφωνα με συνομιλίες που ήρθαν στα χέρια της συγγραφεύς Μισέλ Μόργκαν, η Μέριλιν φέρεται να είχε σχέσεις με μερικές από τις πιο διάσημες πρωταγωνίστριες της εποχής!

Το ίδιο είχε εκμυστηρευτεί η Μέριλιν και στον ψυχαναλυτή της στον οποίο είχε αποκαλύψει και πικάντικες λεπτομέρειες από τις συνευρέσεις της με άλλες γυναίκες ηθοποιούς.

Στην εν λόγω βιογραφία αποκαλύπτεται η εμμονή της με την Μπέτι Γκρέιμπλ και την Τζούντι Γκάρλαντ.

Συγκεκριμένα για την Τζόαν Κρόφορντ, η Μέριλιν φέρεται να περιέγραψε στον ψυχαναλυτή της την πρώτη τους φορά με λεπτομέρειες. «Πήγαμε στην κρεβατοκάμαρά της. Η Τζόαν είχε ένα γιγαντιαίο οργασμό και άρχισε να ουρλιάζει σαν μανιακή...».

 One night stand είχε κάνει με την Ελίζαμπεθ Τέιλορ, όπως περιέγραψε η «Λιζ» στην βιογραφία της."Συναντηθήκαμε στην πρεμιέρα του show του Φράνκ Σινάτρα στο Sands στο Las Vegas. Το άγγιγμα της ήταν ηλεκτρικό. Αλλά ήθελα να δω πόσο μακριά θα το πάει η σκύλα. Όμως την ανάγκασα να κάνει εκείνη όλη την δουλειά".

Ακόμα, σύμφωνα με δήλωση του ψυχοθεραπευτή της, η Μέριλιν "δεν είχε σεξουαλική σχέση με κανέναν από τους αδελφούς Κένεντι ή με οποιοδήποτε άλλο άντρα στο τέλος της ζωής της".

Τέλοες, στο σκηνοθέτη Τζιν Νεγκουλέσκο είχε πει: "δεν είχα ποτέ οργασμό με άντρα κατά την διάρκεια της ζωής μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα