«Με αγάπη»: Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην εκπομπή

Μια νέα εβδομάδα ξεκινάει και η εκπομπή «Με αγάπη» θα συνεχίζει το κοινωνικό μήνυμα προσφοράς με την Μαρί Κυριακού. Τι θα δούμε στην εκπομπή αυτή την εβδομάδα;

Τη Δευτέρα 18 Ιουνίου η Μαρί Κυριακού μας ενημερώνει για το ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, που προσφέρει σε όσους έχουν ανάγκη δωρεάν πρόσβαση σε γιατρούς και σε ιατροφαρμακευτικό υλικό!

Για αρκετούς

ανθρώπους οι διακοπές είναι και μια ευκαιρία να προσφέρουν στους συνανθρώπους τους! Η εκπομπή «Με Αγάπη» μας πληροφορεί για τα «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» που πραγματοποιούν διάφορες μη κυβερνητικές οργανώσεις, την Τρίτη 19 Ιουνίου στον ΑΝΤ1.

Η εκπομπή «Με Αγάπη», μας παρουσιάζει έναν διαφορετικό μαραθώνιο, τον «ZUMBATHON». Ο συγκεκριμένος μαραθώνιος οργανώθηκε για την ενίσχυση του έργου της Πανελλήνιας Ένωσης Σπάνιων Παθήσεων. Περισσότερα θα μάθουμε την Τετάρτη 20 Ιουνίου στις 12:50.

Την Πέμπτη 21 Ιουνίου η εκπομπή «Με Αγάπη», μας ενημερώνει για το Κέντρο Θεραπειών και Αποκατάστασης παιδιών με αναπτυξιακές διαταραχές «ΚΙΒΩΤΟΣ», το οποίο βρίσκεται στην Πάφο της Κύπρου!

Keywords
Τυχαία Θέματα