Μαριάντα Πιερίδη: Μιλάει πρώτη φορά για το χωρισμό της!

Ο Δημήτρης Καμενίδης πρώην σύντροφος της Μαριάντας Πιερίδη σήμερα έχει γενέθλια και η τραγουδίστρια του «έκανε» ένα ξεχωριστό δώρο!

Η Μαριάντα Πιερίδη, ήταν καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου και στην εκπομπή «Μίλα» όπου και ξετύλιξε το κουβάρι του χωρισμού της. Μετά από οχτώ χρόνια το ζευγάρι έδωσε τέλος στη σχέση του, τη στιγμή μάλιστα που όλα ήταν σχεδόν έτοιμα για το γάμο τους. Τι τους οδήγησε σε αυτή την απόφαση; Όπως είπε η τραγουδίστρια

ήταν πάρα πολλά τα χρόνια και η σχέση τους δεν εξελισσόταν, ήταν συνεχώς μαζί και είχε γίνει συνήθεια. Οι δυο τους, επίσης, προσπαθούσαν εδώ και αρκετό καιρό να κάνουν ένα παιδί ή ακόμα και να υιοθετήσουν, γεγονός που αν είχε συμβεί πιθανόν θα απέφευγαν το χωρισμό, σύμφωνα με τα όσα είπε η Μαριάντα.

Αυτή την περίοδο της ζωής της αν και δεν πλέει σε πελάγη ευτυχίας, είναι καλά και δεν ψάχνει να κάνει νέα σχέση. Απεναντίας, της αρέσει πολύ της τραγουδίστριας η κατάσταση που ζει, της μοναξιάς και της ανεμελιάς αφού είχε να το βιώσει πολλά χρόνια. Αυτό που περιμένει όσο τίποτα άλλο, όμως, η Μαριάντα, είναι να πάει διακοπές με τις φίλες της το οποίο έχει ήδη κανονίσει – δέκα μέρες ξεσαλώματος στα Χανιά. Όσο τώρα για το αν την πειράξει αν, άμεσα, ο πρώην σύντροφος της κάνει καινούργια σχέση, η τραγουδίστρια απαντά με απόλυτη ειλικρίνεια, θετικά εξηγώντας πως πιο πολύ θα την πειράξει που δεν θα έχει πενθήσει τη σχέση τους όπως θα έπρεπε.

Δείτε το βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα