Μαρία Κορινθίου- Γιάννης Αϊβάζης: «Κάποιοι “χορηγούν” πράγματα και καταστάσεις για να μας χωρίσουν»

Η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης Αϊβάζης εξομολογήθηκαν ότι τους έχουν κουράσει δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν.

«Έχω βαρεθεί να με ρωτάνε τι θα κάνω αν πιάσω τη Μαρία να με απατάει ή αν θα κάνω δεύτερο παιδί. Καταλαβαίνω πως υπάρχει και η ανάγκη του κουτσομπολιού, αλλά δεν μπορώ την αλλοίωση και τους υπέρτιτλους. Δεν είμαι και ο πρωθυπουργός ή ο Σάκης Ρουβάς. Τι να εκμαιεύσει κάποιος από μένα; Αν θα χωρίσω; Κάποιοι μπορεί να θέλουν να χωρίσουμε, αλλά εμάς που εκκλησιαζόμαστε δεν μας πιάνει το μάτι», δήλωσε ο ηθοποιός στο περιοδικό «People». Η Μαρία Κορινθίου πήρε τη σκυτάλη και

συμπλήρωσε: «Δεν αντέχω άλλο αυτή την επίθεση εδώ και πέντε χρόνια, που λένε και γράφουν ό,τι τους κατέβει. Υπάρχει κόσμος που μπορεί να έχει άχτι τον Γιάννη ή εμένα. Για κάποιο λόγο είμαστε στόχος. Είτε κάνουμε μια φωτογράφιση είτε οτιδήποτε άλλο. Υπάρχει πολλή βρωμιά και ζήλια. Το βίωσα πολύ, και μάλιστα τώρα κοντά. Υπάρχει φθόνος και επίθεση ήδη από τότε που κάναμε σχέση με τον Γιάννη. Τι να πω... Κάποια γυναίκα που μπορεί να έχει βάλει στο μάτι τον Γιάννη; Πάντως, κάποιοι "χορηγούν" πράγματα και καταστάσεις. Είναι λυπηρό. Δεν σκέφτονται ότι μπορεί να χωρίσουν μια οικογένεια με ένα παιδί;»

Keywords
Τυχαία Θέματα