Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: «Η Παπαρίζου για ότι έχει κάνει, καλά τα κατάφερε, και σε σχέση με τη δική μας μουσική αγορά, που είναι μικρή»

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μίλησε για την ποπ μουσική και για το αν η Έλενα Παπαρίζου μπορεί να συγκριθεί με την Lady Gaga .

«Ε, μα αυτή είναι η διαφορά. Και παρεμπιπτόντως, γελάμε κατά καιρούς με την Lady Gaga αλλά παίζει εξαιρετικό πιάνο, "θανατηφόρο" και γράφει καταπληκτικά τραγούδια, έχει όλο το "πακέτο". Η Παπαρίζου για ότι έχει κάνει, καλά

τα κατάφερε, και σε σχέση με τη δική μας μουσική αγορά, που είναι μικρή. Η ποπ μουσική εξάλλου, δεν διεκδικεί δάφνες υψηλής ποιότητας. Είναι διασκεδαστική και ιδανική για το καλοκαίρι. Τα μπουζούκια, για παράδειγμα, έχουν άλλο ενδιαφέρον, είναι λίγο πιο έθνικ η μουσική τους. Πριν από λίγες μέρες, ήταν στην Ελλάδα π Carotone και μου ζήτησε να τον πάω στα μπουζούκια. Ήταν Δευτέρα , τον πήγα σε ένα δεύτερης κατηγορίας ρεμπετάδικο στην Πανόρμου, γιατί τα μεγάλα μαγαζιά ήταν κλειστά και το καταευχαριστήθηκε», δήλωσε στο περιοδικό ΕΓΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα