Κυκλοφορεί το πρώτο βιβλίο του Κώστα Βουτσά!

Ο σπουδαίος μας ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς, λίγες μέρες μετά τα γενέθλια των 81 του χρόνων, είδε στις προθήκες των βιβλιοπωλείων να κυκλοφορεί το πρώτο του βιβλίο, απόσταγμα ενός θρυλικού και πολυτάραχου βίου γεμάτου αγώνες, επιτυχίες, δυσκολίες, αλλά πάντα με αισιοδοξία και αγάπη.

Ο τίτλος του χαρακτηριστικός: «Τη στιγμή που νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα, παύεις να σκέφτεσαι. Σκέψεις χαρισμένες στις κόρες μου». Πρόκειται για μια συλλογή σκέψεων του Κώστα, με ρητά και γνωμικά που βγήκαν από τον τρόπο σκέψης του και

από τις εμπειρίες του, γιατί ο μεγάλος ηθοποιός λατρεύει πάνω απ' όλα το δώρο της ίδιας της ζωής και το διατυμπανίζει, αναφέρει χαρακτηριστικά η Espresso.

Ο Κώστας Βουτσάς στον πρόλογό του δίνει το στίγμα του: «Αυτά που γράφω δεν είναι για βραβείο βέβαια. Έτσι έτυχε και τα σκέφτηκα στα 80 χρόνια μου. Αν κάποια απ' όλα δεν σας ικανοποιούν, συγχωρέστε με... Δεν το έκανα επίτηδες». Κουβαλώντας στις πλάτες του και την καρδιά του τη σοφία μιας ολόκληρης ζωής και έχοντας μάθει να παλεύει και να δίνει χαρά και γέλιο στους Ελληνες, ο Κώστας Βουτσάς εξέδωσε τις πιο προσωπικές του σκέψεις, διανθισμένες με αισιοδοξία και σύνεση. H εφημερίδα παραθέτει ένα μικρό δείγμα από το 215 σελίδων βιβλίο του Κώστα Βουτσά: «Αν είσαι μόνο... "εγώ". Αν είσαι... "τα ξέρω όλα". Αν είσαι... "τα μπορώ όλα". Αν είσαι... "είμαι άτρωτος". Τότε είσαι βλαξ... Και η βλακεία δεν βγαίνει ποτέ στη σύνταξη».

Keywords
Τυχαία Θέματα