Κωνσταντίνος Αργυρός: «Ακόμα και ο καθωσπρεπισμός έχει όρια»

Για την περίοδο που συμμετείχε σε talent show, πόσο αυτόν τον βοήθησε αλλά και πώς βιώνει την αναγνωρισιμότητα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Σας έκανε κακό το talent show στο οποίο συμμετείχατε;
«Κακό δεν μου έκανε, αλλά ούτε με βοήθησε. Πολλοί δεν ξέρουν καν ότι είχα μπει σε show".

Έχετε πει όμως ότι σας έκοψαν τα φτερά Τι εννοούσατε; «Όταν ήμουν στο παιχνίδι, προς χάριν της τηλεθέασης έγιναν κάποια πράγματα τα οποία σίγουρα δεν έκαναν καλό στην πορεία μου. Δυνάμωσαν όμως το χαρακτήρα μου»
Είστε 28 χρόνων και μετράτε μια

δεκαετία καριέρας. Πόσο εύκολο είναι για έναν δεκαοχτάχρονο που γίνεται αναγνωρίσιμος να διαχειριστεί καταστάσεις; «Από μικρό παιδί σκέφτομαι την κάθε μου κίνηση. Έτσι έχω μάθει. Κάνω κάτι υπολογίζοντας πώς θα λειτουργήσει η επιλογή μου σε βάθος χρόνου».
Σας απασχολεί το τι θα πουν οι άλλοι; «Για τον κόσμο τραγουδώ. Σίγουρα με νοιάζει τι θα πουν»
Θέλετε να είστε καθωσπρέπει; «Ακόμα και ο καθωσπρεπισμός έχει όρια. Υπάρχει μια βάση που τηρώ και δεν αποκλείει τον αυθορμητισμό. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, προσπαθώ να μην ξεπερνώ τα όρια. Τα όρια είναι ο σεβασμός προς τον κόσμο. Αν εκεί που τρώω, καταλάβω ότι η διπλανή παρέα με σχολιάζει, σίγουρα με ενδιαφέρει αν εκφράζονται θετικά ή αρνητικά για μένα»
Κάποιοι λένε ότι είστε πολύ πιο σοβαρός από ό,τι αρμόζει στην ηλικία σας. «Είμαι αυθόρμητος. Όμως η αλήθεια είναι ότι μάλλον δεν αφήνω χώρο στον άλλο να καταλάβει αμέσως το χαρακτήρα μου», καταλήγει.

Keywords
Τυχαία Θέματα