Σοκάρει στη σκηνή η κόρη της Γιούλης

SHOWBIZΣοκάρει στη σκηνή η κόρη της ΓιούληςΔευτέρα, Μάιος 26, 2014 - 16:26

Πότε με ροζ περούκα και λευκά διάφανα ρούχα, πότε με πλαστικό μπούστο και κορσέ, η Κρίστελ Καπερώνη σάρωσε επί σκηνής στην παράσταση «Μαύρη ζάχαρη» που έκανε επίσημη πρεμιέρα την περασμένη Πέμπτη στο θέατρο Βυρσοδεψείο.
Η κόρη της Γιούλης Ηλιοπούλου και ο Πάνος Νάτσης ενσαρκώνουν το ζευγάρι που γνωρίστηκε, ερωτεύτηκε και εθίστηκε στα ναρκωτικά, σε ένα κείμενο του Χρήστου

Καρασαββίδη και υπό τη σκηνοθετική μπαγκέτα του Γιάννη Ράμου. Το έργο βασίζετ
αι στο βιβλίο «Candy», το οποίο ο συγγραφέας έχει χαρακτηρίσει «προκλητικό και σκληρό, αμάλγαμα μυθοπλασίας και ποίησης, αγάπης και χιούμορ, για τον έρωτα, τα εμπόδια που συναντά, τους προσωπικούς μας εφιάλτες και τον εθισμό των ανθρώπων απέναντι σε κάθε είδους εξάρτηση».

Περήφανη μαμά

Η Ηλιοπούλου ήταν παρούσα στην πρεμιέρα της κόρης της και έλαμπε από ευτυχία και περηφάνια βλέποντάς τη να ερμηνεύει επί σκηνής. Αλλωστε αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά, αφού φέτος μαμά και θυγατέρα συναντήθηκαν καλλιτεχνικά στη θεατρική μεταφορά του έργου της Πηνελόπης Δέλτα «Παραμύθι χωρίς όνομα», όπου η Κρίστελ κρατούσε τον ρόλο της Γνώσης.

Βέβαια, η νεαρή ηθοποιός, η οποία είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής Αθηνών «Γιώργος Θεοδοσιάδης», έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις έχοντας πρωταγωνιστήσει στο «Ονειρο Καλοκαιρινής Νύχτας» ως Ελένη (το οποίο παρουσιάστηκε στα κρατικά φεστιβάλ), στο έργο «Ο βιασμός της προσευχής» στο θέατρο Ράγες και στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στον ρόλο της Βασίλισσας του Χιονιού του Χ.Κ. Αντερσεν.
Εκτός από την Κρίστελ, τα βλέμματα στράφηκαν και στη βοηθό σκηνοθέτη Μαρίλια Χαριδήμου, η οποία, αν και υπηρετεί την τέχνη, έγινε γνωστή από τον ρόλο της στο προεκλογικό σποτάκι του Ποταμιού «Η πρώτη φορά». Η νεαρή Κύπρια συνεργάζεται φέτος με τον Γιάννη Ράμο στο Βυρσοδεψείο στη «Μαύρη ζάχαρη», ενώ μεθαύριο θα ξετυλίξει -στον ίδιο χώρο- και το ταλέντο της στο τραγούδι, σε μουσικό event, όπου θα ερμηνεύσει διασκευές παλιών και νεότερων ελληνικών επιτυχιών.

Την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης παρακολούθησαν αρκετοί άνθρωποι της τέχνης, ανάμεσά τους ο Διαγόρας Χρονόπουλος και η Μυρτώ Αλικάκη.

Ελισσάβετ Κυρίτση

Keywords
Τυχαία Θέματα