Καίτη Γαρμπή: «Δεν μπορώ να δω την υπόλοιπη ζωή μου χωρίς τον Διονύση»

Η Καίτη Γαρμπή είναι μαζί με τον Διονύση Σχοινά 15 ολόκληρα χρόνια και σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε τι αγαπάει περισσότερο στον σύζυγό της.

«Διονύσης είναι ο σύντροφος της ζωής μου! Η καλοσύνη του με συγκινεί. Έχει ευγένεια και μεγαλείο ο Διονύσης και είναι ένα πολύ γλυκό πλάσμα, που με κάνει και γελάω, γιατί έχει εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ. Και μέσα στο γάμο μας "δουλεύει" πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια, το ότι κρατάμε μια καλή, υγιή

αίσθηση του χιούμορ. Βοηθάει παντού!». Όσο για το αν είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του δήλωσε στο περιοδικό «ΕΓΩ»: «Δεν μπορώ να δω την υπόλοιπη ζωή μου χωρίς αυτόν». Κατά καιρούς τους θέλουν να είναι ένα βήμα πριν τον χωρισμό. Τι απάντησε η τραγουδίστρια; «Είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Έχουμε περάσει και εμείς τις κρίσεις μας, ποτέ όμως τόσο σοβαρές που να κλονίσουν τη σχέση μας και να μας φτάσουν να σκεφτούμε τον χωρισμό». Έχει δηλώσει ότι ζηλεύει και μάλιστα έχει ψάξει και το κινητό του Διονύση Σχοινά. «Η ζήλια σε σωστή δόση, κρατάει ζωντανή τη σχέση. Είναι ωραίο να ζηλεύεις, δίνει πάθος στη σχέση και κρατάει αναμμένη τη φλόγα του έρωτα».

Keywords
Τυχαία Θέματα