Αποκλειστική συνέντευξη: Άννα Βίσση: «Σε κλίμακα 1 ως 10 ανάμεσα σε πουριτανές και που@@@ες, είμαι…»

Ο Τάσος (ΤΑΖ) Θεοδωρόπουλος, πιάνει κουβέντα με την Άννα Βίσση για το GΟSSIP-TV ...

λίγο πριν την έναρξη του LAV στο Κέντρο Αθηνών, και αλλάζει αμορτισέρ, σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί. Σιγά το δύσκολο δηλαδή. Και βλακείες να λέγαμε, πάλι θα συζητιόταν. Μία είναι η Βίσση.

Είχα να τη δω πολύ καιρό. Τόσο που να μη σου πω της είχα θυμώσει και λίγο. Ήθελα παρ' όλα αυτά να τη συναντήσω για ένα λόγο που θα τον καταλάβαινα μετά. Με τις πρόβες της για το Κέντρο Αθηνών
που ξεκινάει από την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου και όλα όσα ετοιμάζει αυτόν τον καιρό, ήξερα ότι δε θα ήταν εύκολο να βρεθούμε για χαβαλέ. Απλή σκέψη, απλή κίνηση και τηλεφώνημα: «Να σου κάνω μια συνέντευξη για το Gossip-Tv;» Το επαγγελματικό άλλοθι για να κρύψω την επιθυμία μου να τη δω και με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια. Στο μαγαζί που το έχει επιμεληθεί φέτος σκηνoγραφικά με το μοναδικό του τρόπο ο Μανώλης Παντελιδάκης, αναβρασμός. Καναπέδες ανακατεμένοι, η ομάδα της, η Μυρτώ Κοντοβά που και φέτος επιμελείται το πρόγραμμα της, με το όνομα «LΑV», τη φυσική συνέχεια και εξέλιξη στη νιοστή (όπως λέει η ίδια και όπως το είδα στην πρόβα) της περσινής της σούπερ πάρτι λούξ εμφάνισης στο REX και η ίδια η Άννα. Να ροκάρει στην πρόβα με έναν τρόπο τόσο παλλόμενο, τόσο παθιασμένο, που σε άφηνε πυροβολημένο. Να ζητάει συγγνώμη από τα παιδιά της ορχήστρας όταν έμπαινε λάθος σε ένα κομμάτι, να συμβουλεύεται τη Μυρτώ για τις εισαγωγές της, να μου χαμογελάει όταν με έβλεπε να μπαίνω μέσα στο «πάρτι» και να συμμετέχω, ρωτώντας με όπως όλους τους παρευρισκόμενους, από τα γκαρσόνια μέχρι την αδελφή της, για το αν κολλάει ή όχι αυτό το τραγούδι. Δύο ώρες πρόβα παρακολούθησα μαζί της, πριν μιλήσουμε, και κατάλαβα γιατί ήθελα τόσο πολύ να τη δω. Για να με «καθαρίσει». Να φύγει από πάνω μου το κακό, το μίζερο, οτιδήποτε το σκοτεινό. Το 'χει αυτό η Άννα. Και στην πρόβα και στην κουζίνα της και στην πίστα. Αν δεν ήταν τραγουδίστρια θα ήταν πλυντήριο αυτοκινήτων σε έναν κόσμο που όλοι μας πλέον κινούμαστε τρέχοντας πάνω σε ρόδες. Μπαίνεις λίγο στον κόσμο της και γεμίζεις ευλογημένη σαπουνάδα με άρωμα από μια ζωή που ονειρεύεσαι να την περάσεις τρέχοντας κάμπριο στην εξοχή. Ευγενικά σφουγγάρια τρίβουν τα σκοτεινιασμένα σου, τα χαράζουν λίγο σεβόμενα τη λάμψη τους με παθιασμένο μαλακτικό και μετά βγαίνεις έξω στον κόσμο λαμπίκο τραγουδώντας. Γεμάτος αγάπη. Γεμάτος LΑV. Έτοιμος για κούρσες. Χωρίς να φοβάσαι μη με σταματήσει μετά η τροχαία για παραβίαση ορίου ταχύτητας. Γιατί τελικά αυτό ήταν το ζητούμενο εξ' αρχής.

-Πριν σου κάνω οποιαδήποτε ερώτηση σαν γνωστός βδελυρός και βδέλυγμος δημοσιογράφος πες μου εσύ τι θες να μου πεις για να ξεμπερδεύουμε με αυτό.

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ: (Γελάει). Είμαι πολύ κουρασμένη σωματικά και φωνητικά.

-Δε θα έλεγα ότι άκουσα κάτι τέτοιο δυο ώρες που σε βλέπω στην πρόβα.

« Δεν μπορώ να στο εξηγήσω ούτε κι εγώ. Ακόμα και τώρα μετά από ένα ολόκληρο βράδυ πρόβας, που δεν ονειρεύομαι τίποτα άλλο παρά το κρεβάτι μου, αν μου πεις τώρα ανέβα και κάνε μια παράσταση τριών ωρ

Keywords
Τυχαία Θέματα