Καίτη Φίνου: Η απόπειρα βιασμού από τρεις αγνώστους και οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες . Τι λέει η ίδια;»

Η Καίτη Φίνου μίλησε στο gossip-tv.gr για την απόπειρα βιασμού από τρεις αγνώστους.

Η ηθοποιός φανερά αναστατωμένη από ότι συνέβη σε καλή της φίλη, δημοσίευσε το περιστατικό για να δώσει ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες ότι πρέπει να προσέχουν πολύ γιατί πολλά "αρρωστημένα" μυαλά κυκλοφορούν.

Όλα ξεκίνησαν όταν η φίλη της έχασε τον δρόμο στην περιοχή των Λιοσίων και κατέβηκε από το αυτοκίνητο να ρωτήσει κάποιον περαστικό. Τότε άρχισε το μαρτύριό της καθώς της επιτέθηκαν άλλοι δύο και την έσυραν σε μια οικοδομή με σκοπό να την βιάσουν. Τι κι αν εκείνη ούρλιαζε κανένας από τους περαστικούς που έβλεπαν τι γινόταν δεν επενέβη.

Ξεκινώντας την συζήτησή μας η ηθοποιός εξηγεί γιατί κατήγγειλε το γεγονός:

«Καταρχήν θέλησα να το πω για να περάσω ένα μήνυμα προς όλες τις γυναίκες. Όταν οδηγούμε δεν καταβαίνουμε από το αυτοκίνητο για να ρωτήσουμε και έχουμε πάντα κλειδωμένες τις πόρτες μας».

Κυρία Φίνου τι ακριβώς συνέβη;

«Ήταν 3 το μεσημέρι. Πήγαινε σε μια φίλη με το αυτοκίνητό της στα Άνω Λιόσια. Εκεί χάνει το σήμα το GPS και δεν έδειχνε το δρόμο και έκανε δύο φορές τον κύκλο και αποφάσισε να ρωτήσει. Ρώτησε μέσα από το αυτοκίνητο, δεν της έδωσαν σημασία».

Σε κεντρικό δρόμο;

«Όχι, αλλά στενό δρόμο μέσα σε γειτονιά».

Τελικά βγήκε από το αυτοκίνητο;

«Βγήκε από το αυτοκίνητο με αναμμένη τη μηχανή για να φωνάξει. Την πλησιάζει ένας πολύ αδύνατος, μικροκαμωμένος άντρας που υπό άλλες συνθήκες, επειδή είναι γυμνασμένη μπορεί αν ήταν μόνο αυτός να τον έδερνε κιόλας».

Ήταν Έλληνας ή αλλοδαπός;

«Τσιγγάνος».

Την πλησιάζει και τον ρωτάει;

«Την πλησιάζει και καλά για να της πει το δρόμο και τον ξαναρωτάει πώς θα πάει εκεί. Την αρπάζει από την μπλούζα και της λέει "έλα να σου δείξω". Του λέει "μα κύριε" και μου λέει "δεν πρόλαβα να πω τίποτα άλλο και αισθάνομαι να αιωρούμαι"».

Αυτός την σήκωσε;

«Βρέθηκαν από το πουθενά οι άλλοι δύο και την σήκωσαν ψηλά για να την μεταφέρουν. Δεν φώναζε, ούρλιαζε, χτυπιότανε.Την στιγμή που την κουβαλούσαν στην οικοδομή μια κοπέλα άπλωνε τα ρούχα στο μπαλκόνι και τα έβλεπε όλα. Και δεν πήγε κανένας να την βοηθήσει. Την μετέφεραν σε μια οικοδομή 30 μέτρα από το αυτοκίνητο με αναμμένη τη μηχανή και ανοιχτή την πόρτα. Ένας κάθισε πάνω στο στέρνο της με γυρισμένη την πλάτη του προς αυτήν, ο άλλος ήταν από κάτω προσπαθούσε να της κατεβάσει το παντελόνι και ο άλλος της κρατούσε τα χέρια για να μην τα κινεί. Το καλό είναι ότι επειδή είναι γυμνασμένη δεν μπόρεσαν να της κατεβάσουν το παντελόνι εντελώς και έτσι καθυστέρησαν, μέχρι που πέρασε ένας δικός του που πουλούσε καρπούζια και κάτι τους είπε στη γλώσσα τους και έφυγαν. Εκείνη όταν τη μετέφερε στην ΓΑΔΑ αυτός που εμπόδισε τον βιασμό, λιποθύμησε. Πήγε σήμερα για αναγνώριση στην Αστυνομία και αναγνώρισε τον έναν».

Είχαν ως στόχο μόνο τον βιασμό ή την λήστεψαν κιόλας;

«Μόνο τον βιασμό. Δεν της πήραν το αυτοκίνητο που είχε πάνω τα κλειδιά, δύο κινητά τηλέφωνα που είχε πάνω στο καντράν, τί

Keywords
Τυχαία Θέματα