H Beyonce τα έκανε... ράστα!

Η διάσημη τραγουδίστρια έπαθε παλιμπαιδισμό και έκανε τα μαλλιά της κοτσιδάκια!

Mπορεί η ντίβα της μουσικής να μας έχει συνηθίσει σε πολλά και ανατρεπτικά looks αλλά φαίνεται πως ακόμα και οι image makers μίας παγκοσμίου φήμης star κάποια στιγμή στερεύουν από ιδέες και αναγκαστικά επαναλαμβάνονται.

Η Beyonce λοιπόν στην τελευταία της εξόρμηση στα μαγαζιά του Manhattan εμφανίστηκε με ξανθά κοτσιδάκια τύπου ράστα, χτένισμα

που είχε κάνει και στο παρελθόν όσο ήταν μέλος των Destiny's Child. Μάλιστα είχε πιάσει τα μαλλιά της σε κότσο δίνοντας την εντύπωση ότι εκεί ψηλά υπάρχει μία... σφηκοφωλιά!

Κατά τ' άλλα για ακόμη μία φορά ήταν υπέρκομψη με μία κοντή λουλουδάτη ολόσωμη φόρμα, ενώ στην αγκαλιά της κρατούσε την κορούλα της Blue Ivy. Η χαριτωμένη μικρούλα, η οποία έχει σγουρά, φουντωτά μαλλιά και μοιάζει καταπληκτικά στον μπαμπά Jay-Z, δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι καλό αυτό για ένα κοριτσάκι, ήταν ασορτί με τη διάσημη μαμά της καθώς φορούσε ροζ παντελόνι και λουλουδάτο μπλουζάκι.

Πρόσφατα μάλιστα, η Beyonce αποκάλυψε ότι η έμπνευση για το περίεργο και σπάνιο όνομα της κόρης της, της ήρθε από το αγαπημένο της ποίημα «A Field Guide to Getting Lost». Ευτυχώς που δεν έδειξε προτίμηση στο... «Κοράκι»!

Διαβάστε επίσης:

Beyonce: η πιο trendy μαμά του Hollywood

Πόλεμος τέλος: Η Beyonce και η Kim έγιναν κολλητές!

Keywords
Τυχαία Θέματα