Ιβάν Σβιτάϊλο: «Έχω ταξιδέψει πέντε ώρες με τη μηχανή στη βροχή για να συναντήσω μια γυναίκα»

Για τις προσωπικές του σχέσεις, τις γυναίκες αλλά και την μόδα και πόσο την υπηρετεί, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Ιβάν Σβιτάϊλο.

Ποιες γυναίκες σε γοητεύουν περισσότερο εξωτερικά; Οι Ρωσίδες, οι Ουκρανές, οι Ελληνίδες ή οι Αμερικανίδες; «Δεν είναι τυχαίο ότι η Ελλάδα είναι η γέφυρα. Δεν είχα σχέση ποτέ με Ρωσίδα. Δεν μου αρέσουν οι Αμερικανίδες. Καταλήγω στις Ελληνίδες. Είναι πιο κοντά στη νοοτροπία μου, στην ψυχολογία μου και στην εμφάνιση

που με γοητεύει».
Ποιο είναι το πιο ακραίο πράγμα που έκανες για μία γυναίκα; «Έχω ταξιδέψει πέντε ώρες με τη μηχανή στη βροχή, για να τη συναντήσω και να της κάνω έκπληξη»
Σε έχει αλλάξει ένας έρωτας; «Ο έρωτας σε αλλάζει ούτως ή άλλως. Σε υποτάσσει από επιλογή. Αυτή η υποταγή είναι η μεγαλύτερη δύναμη μας"

Κλαις για έναν έρωτα; Φυσικά
Ασχολείσαι με τη μόδα; «Από επιλογή δεν ασχολήθηκα. Δεν εστίασα στην ομορφιά μου, αλλά στην ομορφιά της κίνησης. Με είχαν πλησιάσει φωτογράφοι και στιλίστες για να γίνω μοντέλο. Αν με ενδιέφερε, φαντάζομαι ότι θα το είχα κάνει. Έχω κάνει ελάχιστα πράγματα, μόνο για φίλους»
Σου αρέσει να προσέχεις το ντύσιμο σου; «Μου αρέσει να ντύνομαι λειτουργικά και να νιώθω άνετα μέσα στα ρούχα»
Τι πρέπει να φοράει μία γυναίκα στο πρώτο ραντεβού; «Να φοράει ό,τι θέλει. Αρκεί να μπορέσει με αυτά που. φοράει να ανέβει στο βράχο της Ακρόπολης», εξομολογείται στο περιοδικό Instyle.

Keywords
Τυχαία Θέματα