Σοκ στον Ολυμπιακό: Εκτός για 1 χρόνο ο Φαλ

17:32 7/6/2025 - Πηγή: Real.gr
Οι αρχικοί φόβοι επιβεβαιώθηκαν με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Μουσταφά Φαλ, καθώς τα αποτελέσματα έδειξαν ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο αριστερό γόνατο, όπερ σημαίνει ότι ο Γάλλος σέντερ θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 10-12 μήνες!

Ο Φαλ τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο στα μισά του πρώτου δεκαλέπτου του τρίτου τελικού της Greek Basketball League, μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, στο ΟΑΚΑ. Ο Γάλλος χτύπησε στην προσπάθεια του να παίξει άμυνα πάνω στον Τσέντι Όσμαν, ενώ στη συνέχεια ξάπλωσε στο παρκέ σφαδάζοντας από τον πόνο.

«Στον 3ο τελικό της Stoiximan GBL ο Μουστάφα Φαλ, υπέστη ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο αριστερό γόνατο. Ο Γάλλος σέντερ αναμένεται να μείνει 10 με 12 μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Άπαντες ευχόμαστε στον Μους ταχεία ανάρρωση», ανέφερε η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Keywords
Τυχαία Θέματα