Η Διονυσία Κουκίου μιλά πρώτη φορά για τη βραδιά που οδηγήθηκε στα κρατητήρια!

Η Διονυσία Κουκίου, πρώην σταρ Ελλάς μιλά για τη βραδιά που οδηγήθηκε στα κρατητήρια, όταν το όνομά της μπλέχτηκε σε υπόθεση για υπόθαλψη εγκληματία.

Το μοντέλο τονίζει στο περιοδικό People: «Κοιμόντουσαν όλοι, όταν περασμένες 4 τα ξημερώματα ακούστηκε ένας περίεργος γδούπος. Αστυνομία ανοίξτε την πόρτα. Πεταχτήκαμε όλοι. Πανικοβληθήκαμε, η αδερφή μου είχε ασπρίσει από τον φόβο της. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τι συνέβη. Τότε ήταν που ο Αλέξης Φράγκος

βγήκε μπροστά και είπε: «Επειδή είναι έγκυος γυναίκα εδώ μέσα και δε γνωρίζει τίποτα πάρτε εμένα. Δε φταίνε σε τίποτα οι άλλοι"».

Και εξηγεί πως ο κύριος ύποπτος για τη δολοφονία του 38χρονου στην Πάτρα βρέθηκε μέσα στο ίδιο της το σπίτι: «Με την κοπέλα του Αλέξη Φράγκου, τη Σοφία είμαστε παιδικές φίλες από την Πάτρα, όπως και με τον Αλέξη Φράγκο. Όλοι εκεί γύρω έχουμε μεγαλώσει. Η Σοφία η κοπέλα του έψαχνε δουλειά και είχε κατέβει στην Αθήνα. Έτσι ήρθε και έμεινε μαζί μας. Μάλιστα ετοιμαζόμασταν για τον γάμο της αδερφής μου και θα μας βοηθούσε και στις ετοιμασίες».

Keywords
Τυχαία Θέματα