Γιώργος Παπαδάκης: «Η σύζυγός μου είναι το συμπλήρωμα της ζωής μου σε όλα τα επίπεδα»

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την γυναίκα του, Τίνα.

Ο παρουσιαστής μίλησε με ιδιαίτερα γλυκά λόγια για τη σύζυγό του, αποκαλώντας την το συμπλήρωμα της ζωής του. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η Τίνα με έκανε άνθρωπο». Ο Γιώργος Παπαδάκης εξομολογήθηκε ότι μέσα από τη σύζυγό του αγάπησε τη ζωή και τον έκανε να πιστέψει ότι ζωή δεν είναι μόνο η δουλειά. Δήλωσε επίσης ότι εξαιτίας της συζύγου του, κατάφερε να αγαπήσει πιο

πολύ τον πρώτο του γιο από τον πρώτο του γάμο. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι η τωρινή σύζυγός του είναι φίλη με την πρώην γυναίκα του, γεγονός που οφείλεται καθαρά σε αυτές και όχι στον ίδιο.

{youtube}MAwI0UJWpng{/youtube}

Ο παρουσιαστής γνώρισε τη σύζυγό του στον ΑΝΤ1, όταν τον φώναξε ο Μίνωας Κυριακού στο γραφείο του για να του πει να την προσέχει. Τότε ο ίδιος ήταν αρχισυντάκτης στο δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Αν και ήταν τρελά ερωτευμένος μαζί της δεν έκανε κάποια κίνηση, μέχρι που κάποια στιγμή, η γυναίκα του του είπε ότι θέλει να μιλήσουν. Από τότε, το 1990 και μέχρι σήμερα, είναι αχώριστοι! Δείτε όλα όσα είπε ο Γιώργος Παπαδάκης για τη σύζυγό του και τα παιδιά του στην εκπομπή «Ελένη»:

Keywords
Τυχαία Θέματα