Η Βαλεντίνα Τσεπάνου ξεσπά στο gossip-tv.gr για τη σχέση που της χρεώνουν με το Στέφανο Καπίνο

Φήμες και δημοσιεύματα θέλουν εδώ και λίγο καιρό το μοντέλο Βαλεντίνα Τσεπάνου να έχει σχέση με τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Στέφανο Καπίνο.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, όλα ξεκίνησαν μεταξύ τους μέσα από ένα αίτημα φιλίας στο Facebook, ενώ δεν άργησε και η

γνωριμία τους. Μάλιστα, οι φήμες φούντωσαν όταν είδαν τη Βαλεντίνα και το Στέφανο να πίνουν μαζί καφέ σε γνωστό στέκι της Γλυφάδας.

Εμείς επικοινωνήσαμε με το μοντέλο και μας είπε την αλήθεια γύρω από τη σχέση της με το νεαρό ποδοσφαιριστή αλλά και το μεγάλο της παράπονο. «Είμαστε φίλοι, τον Στέφανο τον γνωρίζω εδώ και 2,3 μήνες και οι επαφές μας είναι καθαρά φιλικές. Έχουν τάση να συνδυάζουν μοντέλα με ποδοσφαιριστές έχω και την προϊστορία και μόλις βγω με έναν άνθρωπο και είναι αθλητής μου τον χρεώνουν. Εγώ «τα είχα» μόνο με έναν αθλητή, παρόλα αυτά πριν από αυτό μου είχαν χρεώσει ακόμα έναν, μετά άλλους δυο, δεν γίνεται κάθε φορά που γνωρίζω έναν αθλητή να τρέμω να βγω μαζί του μήπως με κάνουν ζευγάρι»

Η Βαλεντίνα Τσεπάνου, επίσης, για να προλάβει τις «κακές γλώσσες», δήλωσε: «Εμένα δεν με ενδιαφέρει να κάνω ντόρο και να γίνεται σούσουρο αλλά δεν μπορώ να φοβάμαι να βγω έξω ή να έχω παρέες από αυτό το χώρο.»

Όσο για τα μηνύματα στο Facebook δεν τα αρνήθηκε αλλά διευκρίνισε τα εξής: «Όσο για τα μηνύματα στο Facebook που ανταλλάξαμε στο Facebook όντως έγραψα στον τοίχο του αλλά ούτε καρδούλες έβαλα ούτε έστειλα ερωτικά μηνύματα και σε άλλους έγραψα στο Facebook αλλά δεν είδα να γίνεται θέμα. Με το Στέφανο γιατί έπρεπε να γίνει θέμα; Επειδή είναι ποδοσφαιριστής;»

Keywords
Τυχαία Θέματα