Γιώργος Μαργαρίτης: «Όλοι μας υπήρξαμε υπεύθυνοι, όχι μόνο οι πολιτικοί για την Ελλάδα»

Τη δική του πολιτική τοποθέτηση κάνει ο Γιώργος Μαργαρίτης για τη σημερινή κατάσταση της χώρας, προσπαθώντας όμως να προσεγγίσει το όλο θέμα με ταπεινότητα.

«Πολλά γράμματα δεν ξέρω, το σχολείο του πεζοδρομίου έβγαλα. Τι να κάνω; Αυτή είναι η αλήθεια... Αλλά ακούω πως και όλα να τους τα χαρίσουμε, ό,τι έχουμε, δεν πρόκειται ούτε να ξεχρεώσει ποτέ ούτε να φτιάξει η Ελλάδα» λέει ο τραγουδιστής στη real και συνεχίζει: «Δεν ξέρουμε τι χρωστάμε. Πόσο είμαστε χρεωμένοι. Ζήσαμε τόσα χρόνια με δανεικά και κανένας δεν τόλμησε

να βάλει μια τάξη. Από τον καιρό του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη με δανεικά ζούμε. Όλοι μας υπήρξαμε υπεύθυνοι, όχι μόνο οι πολιτικοί. Αλλά τι να κάνει ο απλός άνθρωπος; Τι να ξέρει και ποιον να εμπιστευτεί; Έχει χάσει τον μπούσουλά του. Το μόνο που κάνει είναι αλλαγές και οι αλλαγές τελικά είναι ίδιες με τις προηγούμενες καταστάσεις. Ίδιες και χειρότερες. Ψηφίζει κάποιον άλλον και εκείνος κάνει τα ίδια και στο τέλος λέει ότι δεν φταίει αυτός και δεν έχει ευθύνες γιατί οι προηγούμενοι δημιούργησαν το χάος. Οι πολιτικοί δεν κάνουν τίποτα για το καλό της χώρας. Ανεβαίνουν, τρώνε και πίνουνε και αφήνουν τις ξένες δυνάμεις να κυβερνούν. Ξένοι τους λένε τι να κάνουνε και αυτοί υπακούν. Δεν έχουν βρει ακόμα από πού... χάνει λάδια η μηχανή της Ελλάδος. Δεν μπορούν να διορθώσουν τη βλάβη».

Keywords
Τυχαία Θέματα