Γιώργος Λιάγκας: «Λευτεριά στον υπέρβαρο...»

Ο Γιώργος Λιάγκας μιλά για τους υπέρβαρους, τον ρατσισμό και τονίζει: «Λευτεριά στις ζουμπουρλούδες, λοιπόν, και σε όλους εμάς τους αφρατούληδες»!


Το 'χω ξαναγράψει: και το λέω με κάθε ευκαιρία. Πάει και τέλειωσε: εμείς οι Έλληνες είμαστε ρατσιστές. Είμαστε έτοιμοι ανα πάσα ώρα και στιγμή να κατασπαράξουμε και να χλευάσουμε οποιαδήποτε μειονότητα. Ακόμα και αν -και αυτό είναι το οξύμωρο- μέσα σε αυτή ανήκουμε και εμείς.
Γιατί μη μου πείτε πως ως λαός δεν τα 'χουμε τα κιλάκια μας. Και όχι πως κατ' ανάγκη είναι κακό αυτό. Δεν μιλάω για υπερβολές και αρρωστημένες

καταστάσεις, αλλά, βρε αδελφέ, μια από τις ελάχιστες απολαύσεις που μας έμεινε είναι και το φαγητό. Αν είναι να το τρώω έχοντας τη ζυγαριά δίπλα για να μετράω τις θερμίδες, βράσ' τα κι άσ' τα.
Και ποιος στο τέλος τέλος είπε ότι το ωραίο είναι πάντα το αδύνατο; Γιατί η σωστή μόδα να είναι η μόδα των gay friendly μόδιστρων που αναδεικνύει μόνο τα αδύνατα κορμιά; Μπλούζες για extra small size. Ξέρετε, ρε παλικάρια, πολλούς άντρες να χωράμε σε extra small; Γιατί πρέπει να χαθεί η κοιλίτσα, που κάποτε ήταν αρχοντιά και κιμπαρλίκι, για να είμαστε πρότυπα της μόδας και να τολμήσουμε να πάμε για ψώνια στο μοδάτο trendy μαγαζί;
Λευτεριά στις ζουμπουρλούδες, λοιπόν, και σε όλους εμάς τους αφρατούληδες. Γιατί, δηλαδή, το πρώτο πράγμα που αισθάνεται την ανάγκη να σου πει κάποιος όταν σε συναντήσει έπειτα από καιρό είναι αν πάχυνες ή αν αδυνάτισες, και όχι αν είχες μια επιτυχία στη δουλειά σου, βρε αδελφέ;
Γιατί και ιστορικά αν το πιάσουμε το θέμα, στον Μεσαίωνα σέξι θεωρούνταν οι αφρατούλες, οι ζουμερές, με μαγουλάκια κόκκινα και γοφούς, όχι οι ξερακιανές κρεμάστρες, που μοιάζουν με μαραμένα σύκα. Ξαφνικά οι Ελληνες γίναμε ρατσιστές απέναντι στο γεμάτο. Ξεχνάμε, βέβαια, ότι μετά την Κατοχή κανένας δεν παντρευόταν αδύνατη, γιατί τη θεωρούσε άρρωστη. Ακόμα και στη δεκαετία του '80 η Βάνα Μπαρμπα με τα πιασιματάκια της ήταν το sex symbol.
Με το πέρασμα του χρόνου όλο και πιο αδύνατες στα όρια της ανορεξίας κερδίζουν τα καλλιστεία. Η Κέιτ Μος λοιπόν είναι το νέο trend και η σίγουρα πιο σέξι και χυμώδης Τζένιφερ Λόπεζ τείνει να βγει στην απ' έξω.
Ας γυρίσουμε, λοιπόν, σ' αυτά που ξέραμε και ας έκανε το κακό lifestyle να τα ξεχάσουμε ή να τα... αδυνατίσουμε όλα. Η κοιλιά στον άντρα είναι γοητεία και η γυναίκα πρέπει να έχει στήθος, μπουτάκι και πιασιματάκια. Δεν ξέρω κατά πόσο θα συμφωνήσετε με αυτό το... μανιφέστο των υπέρβαρων. Την επόμενη φορά όμως που κάποιος θα σας αγριοκοιτάξει, όπως όλους εμάς, καθώς θα είστε έτοιμοι να καταβροχθίσετε μια νόστιμη λιχουδιά, κόψτε αυτό το editorial και τρίψτε το στη μούρη τους. Αν μη τη άλλο, ένα πλούσιο γεύμα, αδέλφια, το έχετε ήδη κερδίσει. Καλή σας όρεξη...» έγραψε στην Real!

Keywords
Τυχαία Θέματα