Γιώργος Κιμούλης: «Οι πολιτικοί δεν είναι για γιαούρτια»

«Όχι, οι πολιτικοί δεν είναι για γιαούρτια και δεν μπορώ να κατηγορήσω συνολικά τους πολιτικούς», λέει ο Γιώργος Κιμούλης σχολιάζοντας το πολιτικό κλίμα της εποχής στην Ελλάδα.

«Μέσα σε αυτούς υπάρχουν και κάποιοι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν την έννοια του πολιτικού όχι ως απλοί διαχειριστές αλλά ως άνθρωποι που κομίζουν ιδέες, καταθέτουν ιδέες, έχουν όραμα, και προσπαθούν να κάνουν τους θεσμούς ενός κοινωνικού κράτους πράξη», λέει στο Πρώτο θέμα ο ηθοποιός. Όσο για τον αν ο Αλέξης Τσίπρας

αποτελεί για εκείνον εξαίρεση πολιτικής φυσιογνωμίας, λέει: «Καταρχάς μιλάμε για τον ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ως ηγετική φυσιογνωμία τον Τσίπρα. Πιστεύω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή τη στιγμή παραμένει η μοναδική μας ελπίδα. Μέσα στον χώρο των πολιτών έχει ένα σεβαστό ποσοστό για να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας με βασικό στόχο την ακύρωση του μνημονίου. Γιατί το μνημόνιο είναι το πρώτο και βασικό που πρέπει να ακυρωθεί για να μπορέσουν οι πολίτες αυτής της χώρας να φύγουν από αυτή τη ματαιότητα, την ατονία, την απάθεια και τη συγκατοίκηση με την καταστροφή».

Keywords
Τυχαία Θέματα