Γιάννης Βόγλης: «Έφαγα ξύλο, κυνηγήθηκα και αγωνίστηκα για την πατρίδα μου»

O Γιάννης Βόγλης μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ηθοποιοί, αλλά περισσότερο οι σκηνοθέτες σήμερα, για την εμφάνισή του στο «Πάμε Πακέτο» και εύχεται να ορθοποδήσει η Ελλάδα!

 

"Ο Βασίλης Γεωργιάδης ο σπουδαίος αυτός Έλληνας σκηνοθέτης πέθανε στην ψάθα. Μαζέψαμε χρήματα για την κηδεία του, γιατί δυστυχώς η ελληνική πολιτεία δεν έχει προβλέψει τίποτα για τους σκηνοθέτες και τους δημιουργούς της τέχνης" είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ελληνικό 88.9» και στον

Γιάννη Αρμουτίδη.

Αναφερόμενος στην σημερινή εποχή υποστήριξε ότι η Ελλάδα διαθέτει δυναμικό και ταλαντούχους νέους ηθοποιούς για να υποστηρίξει καλές κινηματογραφικές ταινίες. Για την Ελληνική τηλεόραση διευκρίνισε ότι συντελεί στην ισοπέδωση των πάντων. "Δυστυχώς λίγα καλά πράγματα γίνονται στην Ελληνική τηλεόραση".

Μιλώντας για την εμφάνιση του στην τηλεοπτική εκπομπή "Πάμε πακέτο" θυμήθηκε με συγκίνηση την στιγμή συνάντησης του με την "Άνναμπελ": "Εγώ γνώριζα ποιόν θα συναντήσω εκείνη όχι. Το ξάφνιασμα της με έκανε να αισθανθώ όμορφα και να ξαναγυρίσω πίσω στα χρόνια εκείνα που ο σκηνοθέτης Βασίλης Γεωργιάδης επέμενε να παίξω και να ξαναπαίξω την ίδια σκηνή με τα αμύγδαλα. Θυμάμαι ότι είχε καύσωνα και φορούσα μια βαριά κάπα βοσκού. Ο σκηνοθέτης επέμενε ότι η ατάκα αυτή θα με "κυνηγάει" σε όλη μου την ζωή. Και αυτή είναι η αλήθεια."

Επίσης, ο Γιάννης Βόγλης εξομολογήθηκε ότι ποτέ δεν ένιωσε το ερωτικό σκίρτημα για καμία συμπρωταγωνίστρια του γιατί ήταν πάντα ερωτευμένος, πιστός και εδώ και 51 χρόνια παντρεμένος με την ίδια γυναίκα. Έχει 2 παιδιά που τον κάνουν υπερήφανο και εγγόνια από τα οποία το ένα εξ αυτών έχει και το όνομά του. "Για μένα η οικογένεια είναι ο θεσμός που πρέπει να πιστεύουμε και να υποστηρίζουμε".

Τέλος, εύχεται η Ελλάδα να ορθοποδήσει και πιστεύει ότι σήμερα οι Έλληνες πρέπει να ξαναδώσουν το δικό τους αγώνα όπως και ο ίδιος στην δεκαετία του '60 τότε που: «Έφαγα ξύλο , κυνηγήθηκα και αγωνίστηκα για την πατρίδα μου. Γιατί ο καθένας κάνει τον δικό του αγώνα για την πατρίδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα