Η Άννα Βίσση και τα μυστηριώδη τατουάζ…!

Η Άννα Βίσση λατρεύει τα τατουάζ και μάλιστα μέχρι τώρα έχει «χτυπήσει» στο σώμα της έξι.

Η ίδια μίλησε για τα tattoo της στο ραδιοφωνικό σταθμό «Κοσμοράδιο» και εξήγησε τι σημαίνει το καθένα. «Αυτό το αστέρι το έχω φτιάξει στην Αμερική όταν βρισκόμουν για πρώτη φορά εκεί και είχα την επιθυμία να κάνω μια καινούργια ζωή. Έχω μια τρέλα με τα αστέρια γιατί το αστέρι είναι ζωή», δήλωσε αρχικά η τραγουδίστρια και συνέχισε να εξηγεί «Το

Απαγορευμένο», είναι όταν έκανα το δίσκο χωρίς το Νίκο Καρβέλα και είχα πολλές ανασφάλειες γιατί στεναχωριόμουνα μήπως δεν θα τα καταφέρω...».

Όσον αφορά στο τρίτο τατουάζ της εξήγησε πως το έχει κάνει με την κόρη της Σοφία Καρβέλα, στην Αμερική το οποίο το είδαμε και live αφού συμπεριλαμβανόταν στα γυρίσματα του rockumentary που έκανε στον Alpha. «Αυτό είναι που κάναμε με την Σοφία την κόρη μου... Δύο κρεμάλες που πιέζει η μία την άλλη από αγάπη», είπε ενώ και το επόμενο τατουάζ αφορά την κόρη της αφού το έκανε μόλις τη γέννησε. «Και αυτό το έχω χτυπήσει για την κόρη μου Σοφία Έναν στίχο από τραγούδι του Χατζηδάκη "Μην τον ρωτάς τον Ουρανό».

Όταν της ζήτησαν από την εκπομπή να συνεχίσει και να τους εξηγήσει τα άλλα δυο, η Άννα Βίσση με περιπαικτικό ύφος, ανέφερε: «Κι άλλα δύο που δεν... τα λέμε!»

Και πολύ πιθανό, βέβαια, είναι η τραγουδίστρια να μην σταματήσει εδώ δεδομένου ότι όσοι ξέρουν από τατουάζ ισχυρίζονται ότι ο αριθμός τους πρέπει να είναι μονός.

Keywords
Τυχαία Θέματα