Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Δεν υπήρξα θαρραλέος με τις γυναίκες. Έκανα το παν για να αποφύγω την απόρριψη»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε τις κατακτήσεις που έχει στο γυναικείο κοινό ακόμα και τώρα που είναι σύζυγος και μπαμπάς.

«Σίγουρα, από τη στιγμή που εμφανίζεσαι στην τηλεόραση, δημιουργείται ένας μύθος για σένα. Αν δεν σε ξέρει κανείς, από τις εκατό γυναίκες που σε γνωρίζουν στη γειτονιά και στη δουλειά σου, μπορεί να σε γουστάρουν μόνο οι πέντε. Ενώ, αν είσαι γνωστός, αναγκαστικά σε βλέπουν και σε ξέρουν περισσότερες... Δεν αλλάζει, όμως, κάτι στην ουσία! Απλά, όταν βλέπεις ότι αρέσεις, τότε ανεβαίνει το ηθικό

σου. Υπάρχει κάποιος που να του λένε ή να αντιλαμβάνεται πως τον γουστάρουν και να μην ανεβαίνει; Τι διάολο, ηλίθιος είναι; Όλοι κρύβουμε ένα νάρκισσο μέσα μας και όλοι έχουμε ανασφάλειες... Από παιδί δεν θα έλεγα ότι ήμουν πολύ θαρραλέος με τις γυναίκες, ούτε είχα τρελή αυτοπεποίθηση. Πάντα "χτύπαγα" εκ του ασφαλούς-εκεί όπου ήξερα ότι με παίρνει. Έκανα το παν για να αποφύγω την απόρριψη... Αν μάθαινα ότι ένα κοριτσάκι από το σχολείο με γούσταρε, προχωρούσα, αλλά ένιωθα την ασφάλεια αυτού που θα μου έλεγε κάποιος συμμαθητής μου ότι "ξέρεις, η τάδε σε γουστάρει!" Ήξερα πού πήγαινα, επειδή έβαζα εφικτούς στόχους. Γυναίκες που "έπαιζαν" στα δικά μου τα κυβικά. Δεν πήγα να την πέσω στη Monica Bellucci, ούτε θα το έκανα ποτέ... Από ανασφάλεια πάλι; Όλοι είμαστε γεμάτοι ανασφάλειες», δήλωσε στο περιοδικό «Omikron».

Keywords
Τυχαία Θέματα