Angelina Jolie: «Δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν ηθοποιοί»

Η Angelina Jolie με αφορμή τη συμμετοχή των παιδιών της στη νέα της ταινία εξομολογήθηκε σε συνέντευξή τους πώς δεν θέλει να γίνουν ηθοποιοί.

«Δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν ηθοποιοί. Αλλά συνειδητοποιήσαμε νωρίς πως θα ήταν δύσκολο για παιδιά 4-5 ετών να νιώθουν άνετα σε μια σκηνή μαζί μου με την εικόνα μου στο

Maleficent. Θα τους έλεγα "γεια" και θα έβαζαν τα κλάματα. Tότε σκεφτήκαμε "Ω,Θεέ μου, λες...", γιατί η Vivienne, όπως αστειευόμαστε στο σπίτι, είναι η "σκιά" μου. Δεν μπορεί να ξεκολλήσει από πάνω μου. Είχαμε μια συζήτηση με τον Brad, γιατί δεν ήταν εύκολη επιλογή το να την εκθέσω ακόμα περισσότερο στα φώτα της δημοσιότητας, αλλά σκεφτήκαμε πως ήταν μια αφορμή να περνά πιο πολλή ώρα με τη μαμά! Ο Pax και η Zahara εμφανίζονται μόνο σε μία σκηνή βαπτίσματος και τις μαμάδες τους τις έπαιξαν οι δασκάλες τους. Είναι μόνο μια "φιλική συμμετοχή", αλλά οι αναμνήσεις θα έχουν μεγάλη σημασία για την οικογένειά μας. Εκτός, όμως, από αυτό, ήξερα ότι θα απέδιδα καλύτερα, αν βρίσκονταν στο στούντιο τα παιδιά μου. Είναι το μυστικό μου όπλο, μου προσφέρουν ενέργεια», δήλωσε στο περιοδικό «People».

Keywords
Τυχαία Θέματα