Γιάννης Αποστολάκης: «Το παιχνίδι ήταν πραγματικό σχολείο»

Πολλές ήταν οι γνώσεις που κατάφερε να αποκομίσει ο 25χρονος Γιάννης Αποστολάκης μέσα από το «Master Chef» και από την τηλεοπτική συνεργασία του με τρεις αναγνωρισμένους και καταξιωμένους επαγγελματίες μάγειρες, όπως είναι ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ο Γιάννης Λουκάκος.

 

«Το παιχνίδι για μας τους παίκτες της πρώτης τηλεοπτικής χρονιάς ήταν ένα πραγματικό σχολείο. Και οι τρεις κορυφαίοι στο είδος τους σεφ

μας συμπεριφέρθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Εξαιρετικοί χαρακτήρες, που δεν διστάζουν να αποκαλύψουν τα μυστικά της κουζίνας τους αλλά και να σταθούν στο πλευρό κάθε νέου μάγειρα» παραδέχεται ο Γιάννης Αποστολάκης, λέει και προσθέτει μιλώντας στην espresso: «Η συνεργασία μου με τον κ. Λευτέρη Λαζάρου στο "Βαρούλκο" ήταν για μένα σαν να κέρδιζα το λαχείο. Μεγάλη στιγμή δίπλα σε έναν αγαπημένο μου μάγειρα, ο οποίος με βοήθησε, με εμπιστεύτηκε και με δίδαξε πολλά. Το καλό για όλα τα παιδιά του παιχνιδιού ήταν ότι όπου κι αν δουλέψαμε δεν μας αντιμετώπισαν ως τους μικρούς μιας κουζίνας. Ήταν σαν να είχαμε ανέβει το πρώτο σκαλί και μπορούσαμε πλέον να δουλεύουμε ακόμα και για πιο εξεζητημένα πιάτα. Η απόφαση για τη συμμετοχή μου στο "Master Chef" δεν με πρόδωσε, αντιθέτως με βοήθησε να γίνω καλύτερος σε αυτό που θέλω να ακολουθήσω στη ζωή μου» αναφέρει ο Γιάννης Αποστολάκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα