«Γεύσεις στη φύση» με εύκολα μαγειρέματα!

Πλούσιες γεύσεις με λίγα υλικά και εύκολο μαγείρεμα πραγματοποιεί ο Βαγγέλης Δρίσκας την Κυριακή 21 Απριλίου στην εκπομπή «Γεύσεις στη φύση» στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 14.00.

Ο chef-culinary expert Βαγγέλης Δρίσκας αποκαλύπτει τα μυστικά για νόστιμα και γρήγορα πιάτα και εκπαιδεύει το κοινό στην «κουζίνα των πέντε υλικών» προτείνοντας συνταγές που με ελάχιστα υλικά θα εντυπωσιάσουν. Βήμα-βήμα φτιάχνει το πιο τραγανό κοτόπουλο μαριναρισμένο

σε γιαούρτι και μουστάρδα και σερβίρετέ το με μια δροσερή σαλάτα με σπανάκι και αβοκάντο. Ετοιμάζει τα τέλεια χοιρινά φιλετάκια με κρασί, αρωματισμένα με φασκόμηλο, δείχνει την αυθεντική συνταγή της ιταλικής καρμπονάρας με σπαγγετίνι και την ενισχύει γευστικά με την απίθανη γεύση των σπαραγγιών. Ακόμη, τηγανίζει τις πιο πρωτότυπες τηγανίτες με κουσκούς, πράσα και καπνιστό κοτόπουλο. Το γλυκό αυτής της Κυριακής αποτελεί τη μόδα της εποχής! Παγωμένο γιαούρτι με πλούσια σοκολατένια γεύση και γαρνιρισμένο με ένα ανεπανάληπτο topping με σοκολάτα και κορνφλέικς.

Keywords
Αναζητήσεις
τραγανο κοτοπουλο δρισκας, κοτοπουλο μαριναρισμενο σε γιαουρτι δρισκας
Τυχαία Θέματα