Έρχεται η σειρά Alphas στην Ελλάδα

Μια νέα σειρά που συνδυάζει την περιπέτεια με το μεταφυσικό και το μυστήριο, με τίτλο "ALPHAS", προβάλλεται στο Universal Channel από το Σάββατο, 31 Μαρτίου.

Η σειρά "ALPHAS" περιλαμβάνει 12 επεισόδια και είναι μια παραγωγή των Universal Cable Productions & BermanBraun Television. Οι "ALPHAS" είναι μια ομάδα πέντε συνηθισμένων  ανθρώπων που λόγω κάποιων εγκεφαλικών ανωμαλιών ανακαλύπτουν

ότι έχουν υπερφυσικές νοητικές και ψυχικές δυνατότητες. Αρχηγός της ομάδας είναι ο Dr. Lee Rosen, ένας διακεκριμένος νευρολόγος και ψυχίατρος ο οποίος παρότι δεν είναι "ALPHA" μελετά εδώ και χρόνια ασθενείς με νευρολογικές διαταραχές και άτομα με υπερφυσικές ικανότητες. Η εμπειρία και η σοφία του αποδεικνύονται πολύτιμες στη διατήρηση της ενότητας της ομάδας παρ' όλες τις προσωπικές διαφορές και εντάσεις που αναπτύσσονται ανάμεσα στα μέλη των "ALPHA". Ο Bill Harken είναι πρώην πράκτορας του FBI και έτσι θέλει να ακολουθεί πιστά τους κανόνες. Ο Bill είναι ένα από τα μέλη των "ALPHAS" έχοντας μια ικανότητα που έχει κωδικοποιηθεί ως ALPHA Skill, μέσω της οποίας αποκτά τεράστια δύναμη αλλά και αντοχή σε χτυπήματα και τραυματισμούς, σχεδόν στο όριο του να είναι άτρωτος. Ο Cameron Hicks, πρώην πεζοναύτης, είναι επίσης ένα από τα μέλη των "ALPHAS" έχοντας την ικανότητα υπερκίνησης, δηλαδή της επεξεργασίας της κίνησης από τον εγκέφαλό του, πολύ πιο γρήγορα από ότι συνήθως. Έτσι έχει μεγάλο πλεονέκτημα στον χειρισμό των όπλων και τη ρίψη αντικειμένων. Η Nina Theroux έχει το «χάρισμα» να πείθει τα άλλα άτομα να κάνουν αυτό που τους ζητάει λεκτικά. Στο παρελθόν είχε χρησιμοποιήσει την ικανότητα αυτή για ατομικό της όφελος, έως ότου ένα γεγονός, η αυτοκτονία του αγαπημένου της μετά από παρότρυνσή της, την έκανε να θέλει να χρησιμοποιεί το «χάρισμα» της, μόνο για το κοινό καλό. Είναι η πιο στενή συνεργάτης του Δρ. Lee Rosen, από την ομάδα των "ALPHAS". O Gary Bell είναι ένας νεαρός αυτιστικός άντρας που ζει με τη μητέρα του, ταυτόχρονα όμως είναι και ένα μέλος της ομάδας των "ALPHAS". Έχει την ικανότητα να επικοινωνεί μέσω ασύρματων σημάτων και να επεξεργάζεται πληροφορίες τόσο γρήγορα όσο ένα computer. Η Rachel Mizrahi είναι το τελευταίο μέλος της ομάδας, μια πρώην γλωσσολόγος της CIA, η οποία έχει την ικανότητα να αναπτύσσει σε μεγάλο βαθμό τις πέντε ανθρώπινες αισθήσεις (όραση, ακοή, γεύση, όσφρηση και αφή). Έτσι μπορεί να δει αντικείμενα σε μικροσκοπικό επίπεδο ή να αναγνωρίσει τη χημική σύνθεση ενός υγρού μέσω της όσφρησης. Η ομάδα των "ALPHAS" συνεργάζεται με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εξιχνίασης Εγκλημάτων του Υπουργείου Άμυνας των Η.Π.Α. προσπαθώντας να αποκαλύψουν τις περιπτώσεις που η CIA, το FBI και το Πεντάγωνο δεν μπόρεσαν να φέρουν εις πέρας.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα