Ελευθερία Ελευθερίου: Τα τεχνικά προβλήματα, και η απάντησή της στο Μουτσινά

Η Ελευθερία Ελευθερίου καλεσμένη στο Πρωινό mou μίλησε για τα τεχνικά προβλήματα που υπήρξαν την βραδιά του ελληνικού τελικού της Eurovision και απάντησε στην κριτική που δέχθηκε από τον Νίκο Μουτσινά.

«Δεν είδα πως βγήκε στην τηλεόραση αλλά όπως το έχω ζήσει με τα παιδιά και όλη την παραγωγή εκεί. Είχε ζωντάνια ο διαγωνισμός, είχε πάρα πολύ κόσμο

και όταν ήμασταν στο stage νιώθαμε την ενέργειά του». Όσο γιατί τα τραγούδια ήταν playback εκείνη αποκάλυψε ότι τελευταία στιγμή τους ειδοποίησαν γιατί υπήρχαν τεχνικά προβλήματα. «Γνωρίζαμε ότι θα είναι live και τελικά δεν έγινε για τεχνικούς λόγους. Ήταν σε εμπορικό κέντρο και μπορεί ο ήχος να μην ήταν καλός και για να είναι δίκαιο για όλους μας έγινε με playback». Ο Νίκος Μουτσινάς είχε σχολιάσει πως η τραγουδίστρια έχει τουπέ και πολύ σιγουριά για τη νίκη της. Τι είπε η Ελευθερία για αυτό; Δεν γνωρίζω αν έγινε κάτι τέτοιο. Εντάξει, τι να πω; Δεν μπορεί να αρέσουμε σε όλους. Δεν πήγαινα για την σιγουριά της νίκης. Όταν σε έχουν για φαβορί και έχεις αυτό στην πλάτη σου, και πρέπει να εντυπωσιάσεις εκείνη την βραδιά είναι πιο αγχωτικό. Εγώ αγχώθηκα πολύ για τον διαγωνισμό γιατί ήθελα να μείνω ευχαριστημένη από τον εαυτό μου και να αρέσει και στον κόσμο που με ήθελαν ως φαβορί». Όσο για το αν φοβάται για τις κριτικές που θα ακούσει είπε: «Πριν μπω στη διαδικασία του διαγωνισμού όλοι τι γνωρίζαμε αυτό, όποιος είναι ο νικητής θα ακούγαμε και τα θετικά και τα αρνητικά σχόλια. Εγώ θέλω να κρατήσω το καλό κομμάτι, θέλω να το διασκεδάσω που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία».

Keywords
Τυχαία Θέματα