«Είμαι φυγόπονος άνθρωπος»

15:49 14/3/2012 - Πηγή: Myself

Στο στούντιο της εκπομπής «Πρωινό μου» το πρωί της Τέταρτης ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκαν τη Δήμητρα Ματσούκα.. Η ηθοποιός μίλησε για την θεατρική παράσταση «Μια πορνογραφική σχέση» στην οποία πρωταγωνιστεί, για τις σχέσεις των ανθρώπων αλλά και πως τις αντιμετωπίζει η ίδια. 

Για το πώς αντιμετωπίζουν οι άντρες και οι γυναίκες τις μεταξύ τους σχέσεις ανέφερε: «Στην Ελλάδα η καθαρά η σωματική έλξη δεν

είναι προνόμιο των ανδρών. Οι γυναίκες είναι πιο ειλικρινείς και διεκδικούν αυτό που θέλουν.» Όσο για τον έρωτα απάντησε: «Οι γυναίκες χρειαζόμαστε να αισθανόμαστε ότι είμαστε ερωτευμένες. Για τον άντρα δεν είναι τόσο καθοριστικό για τη φύση του και για τις παρέες του. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι εξωστρεφείς αλλά και άλλοι που φοβούνται. Πολλές φορές οι άνθρωποι φοβούνται εξαιτίας κάποιου πικρού παρελθόντος. Όλες οι σχέσεις έχουν κάποιο πρόβλημα.» 

Η Δήμητρα Ματσούκα αποκάλυψε και τον δικό της τρόπο που διαχειρίζεται τις σχέσεις της: «Ενίοτε είμαι του πάθους, άλλες φορές είμαι βαρετός άνθρωπος. Είναι ανησυχητικό στη ζωή σου να υπάρχει κα αυτή η εκδοχή. Είμαι καλοπερασάκιας. Το να πρέπει να εφεύρεις τρόπους για να κανείς τον άλλο να τρέχει είναι κουραστικό.»   Για το αν θέλει να κάνει οικογένεια ανέφερε: «Είναι μια συμπαθής σκέψη. Είμαι υπεύθυνο άτομο, οπότε αν κάνω παιδί θέλω να είμαι συνέχεια δίπλα του όμως αγαπώ πολύ την δουλειά μου και θέλω να βρίσκομαι και εκεί και αυτό δε γίνεται. Δε το σκέφτομαι, δεν έχει χτυπήσει το καμπανάκι» ενώ για την καριέρα της δήλωσε: «Θα ήθελα να παίξω σε μια ταινία του Λανθιμου. Μέχρι στιγμής έχω πει “όχι” σε κινηματογραφικές παραγωγές. Για να κάνω μια δουλειά πρέπει να εμπιστευτώ τον σκηνοθέτη. Καλείσαι να υπηρετείς το σύμπαν του σκηνοθέτη και αυτό είναι σημαντικό.» Η Δήμητρα Ματσούκα τέλος, είπε πως νοιώθει πολύ τυχερή που συνεργάζεται φέτος με τον Στέλιο Μαινα ενώ δεν απέκλεισε και το ενδεχόμενο να σκηνοθετήσει και η ίδια αν της δοθεί η ευκαιρία. 

Δήμητρα ΜατσούκαΠρωινό μουΜια πορνογραφική σχέσηΚαλεσμένη σήμερα (14/03) της εκπομπής «Πρωινό mou» ήταν η Δήμητρα Ματσούκα η οποία μίλησε για το πως αντιμετωπίζει η ίδια τις σχέσεις της.CelebrityyesnoΣίσσυ ΣιδηροπούλουyesnoΔήμητρα Ματσούκα
Keywords
Αναζητήσεις
eimai fygoponos
Τυχαία Θέματα