Είναι δύο χρόνια μαζί και ακόμα κινούνται διακριτικά

Υπάρχουν κάποια ζευγάρια που αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο πως αν κάποιος δεν επιθυμεί να διαφημιστεί μέσα από την προσωπική του ζωή άνετα μπορεί να τα καταφέρει.


Σε αυτήν την κατηγορία ανήκουν η Στέλλα Καπεζάνου και ο Άλεξ Κασσανδρινός που ενώ είναι μαζί εδώ και δύο περίπου χρόνια η σχέση τους μόλις άρχισε να ακούγεται και μάλιστα με ερωτηματικό –είναι ή δεν είναι- στα media. Και δεν είναι ότι το έκρυβαν. Απλά δεν επιδίωξαν να το διαφημίσουν. Κυκλοφορούν κανονικά μαζί ως ζευγάρι όλο αυτό το διάστημα κυρίως σε events που

έχουν να κάνουν με την τέχνη καθώς αυτό είναι το αντικείμενο των σπουδών της Στέλλας Καπεζάνου και το χόμπι του πετυχημένου δικηγόρου. Οι δυο τους έχουν εμφανιστεί ουκ ολίγες φορές αυτά τα δύο χρόνια τόσο στην Επίδαυρο και το Ηρώδειο, όσο και σε καλλιτεχνικά events μεγάλων galleries της πόλης. Γνωρίστηκαν σε μια κοινή φιλική παρέα και έτσι ξεκίνησε και η μεταξύ τους σχέση, φιλικά. Και εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα που τους έχει ενώσει αυτά τα δύο χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γιατί άμα θέλεις.... μπορείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα