Χρήστος Χολίδης: «Η Δούκισσα είναι μια θεά με μυαλό»

Ο Χρήστος Χολίδης είναι καθαρά λαϊκός τραγουδιστής και σύμφωνα με όσα λέγονται, ένας από τους λίγους άντρες «παλαιάς κοπής».

Ο τραγουδιστής μίλησε στη Χριστίνα Πολίτη για το «Πρωινό ΑΝΤ1», για όλα, μεταξύ άλλων και για τη σχέση του με την Δούκισσα Νομικού.

Ο Χρήστος Χολίδης έχει δηλώσει και στο παρελθόν ότι θέλει να κάνει οικογένεια, και μια μέρα, όταν ξυπνήσει θα κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και κάπως έτσι θα

παντρευτούν. Μάλιστα δήλωσε στην Χριστίνα Πολίτη ότι μεταξύ του και της αγαπημένης του δεν υπάρχει ζήλεια, αντίθετα υπάρχει κατανόηση και στήριξη: «Αν υπήρχαν ζήλιες και τέτοιου είδους πράγματα, δεν θα το άντεχα. Όπως μου φέρονται εμένα, θέλω να φέρομαι και εγώ. Η καλοσύνη, η θετική ενέργεια και η καθαρότητα του προσώπου της που έχει στην δουλειά της, την έχει και στην ζωή της. Το γλυκό και αγγελικό της ύφος είναι πραγματικό και όχι στημένο. Και το αγαπώ πολύ», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Δεν θα έλεγα ότι είναι Barbie η Δούκισσα. Είναι μια θεά με μυαλό».

Ο τραγουδιστής πραγματοποιεί μια συναυλία στο γήπεδο του Αιγάλεω, για να στηρίξει την ομάδα που έπαιζε μπάσκετ στο παρελθόν. Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε!

Keywords
Τυχαία Θέματα