Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Μια φορά στο παρελθόν πήγα να το σκεφτώ»

Συγκατοικούνε ακόμα με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη η Δανάη Μπάρκα και τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου;

«Εδώ και μερικούς μήνες δεν μένουμε πια μαζί. Έχω δικό μου σπίτι, στην ίδια πολυκατοικία βέβαια -δεν μπορώ μακριά τους- και μένω με τον σύντροφο μου. Υπάρχει ανεξαρτησία όμως. Δεν θα ήθελα να φύγω πιο μακριά, θα με στενοχωρούσε. Μου αρέσει που έχω τον δικό μου χώρο, αλλά θα πάω και στο δικό τους σπίτι και θα καθίσουμε παρέα» τόνισε στο ΟΚ η Δανάη Μπάρκα.
-Τους έχεις γνωρίσει τον σύντροφο σου;
«Βέβαια και τη μαμά μου και τον Χρήστο

και έχουν τις καλύτερες σχέσεις. Με τη μαμά ειδικά έχουν γίνει κολλητοί. Μάλιστα ήρθε μαζί της να μας δουν στην πρεμιέρα. Μου περιέγραφε πως εκείνη παρακολουθούσε με ένα μόνιμο χαμόγελο στα χείλη και στο τέλος δάκρυσε. Στο τέλος μου είπε πολύ ειλικρινά ότι δεν κατάλαβε τίποτα από τη συγκίνηση. Ήρθε όμως ξανά στην παράσταση και της άρεσε πολύ. Με παρότρυνε να συνεχίσω να δείχνω πόσο πολύ αγαπώ αυτό που κάνω.»

-Χρήστο, σκέφτηκες ποτέ να παντρευτείς και να αποκτήσεις παιδιά;
«Δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Μια φορά στο παρελθόν πήγα να το σκεφτώ, αλλά δεν το έκανα γιατί δεν είναι κάτι που σκέφτομαι γενικά. Προφανώς με κάλυψε σε κάτι η συμβίωση μας για να συνεχίζεται τόσα χρόνια. Δεν ζεις μαζί με έναν άνθρωπο έτσι απλά.»
-Δανάη, είδες ποτέ τον Χρήστο σαν δεύτερο πατέρα σου;
Δανάη: «Ναι, σε πολλές στιγμές. Όταν σε μεγαλώνει ένας άνθρωπος, θα τον δεις και έτσι. Ο Χρήστος όμως είναι πολύ ήρεμος και πάρα πολύ χαλαρός, οπότε δεν μου έβγαλε αυτή την αυστηρότητα που μου έβγαζε ο μπαμπάς μου. Πάντα με πολύ δικό του τρόπο με έκανε να αισθάνομαι ότι είναι ένας άνθρωπος που με μεγαλώνει φιλικά, όχι πατρικά.»

Keywords
Τυχαία Θέματα