Μπέτυ Μαγγίρα: Αποκάλυψε πώς της έμαθε ότι «κόβεται» η εκπομπή της στον Alpha

Η Μπέττυ Μαγγίρα απείχε τα τελευταία χρόνια από την τηλεόραση και όπως είπε σε συνέντευξή της θα ήθελε να επιστρέψει ενώ αναφέρθηκε και στο κόψιμο της εκπομπής της στον Alpha.

«Θα ήθελα να ξαναδουλέψω τηλεοπτικά και να μου προτείνουν ωραία πράγματα». Η αποχή της οφείλεται και στην γέννηση της πρώτης κόρη της. «Αυτό ξεκίνησε με τη γέννα της πρώτης μου κόρης, της Αντριάννας. Αμέσως μετά, επέστρεψα με το "Exclusive" στον Alpha

και έκλεισα μία σεζόν. Εκεί τα πράγματα δεν πήγαν πολύ καλά. Αμέσως μετά έπεσε η κρίση και τα πράγματα δυσκόλεψαν. Απείχα από την τηλεόραση επειδή δεν προέκυπτε κάτι καλό, δεν υπήρχαν πια projects και χρήματα. Μετά έμεινα ξανά έγκυος, οπότε... Πολύς κόσμος όμως έμεινε απ' έξω». Πρόσφατα είχε δηλώσει ότι η εκπομπή «Exclusive», πήγαινε καλά αλλά ο Alpha αποφάσισε να την κόψει. «Φτιάξαμε ένα τρέιλερ, όπου εγώ ήμουν ντυμένη λίγο, πώς να το πω, σαδομαζό... Κι έλεγα στα γερμανικά: «Αν δεν έρθετε καλεσμένοι στην εκπομπή μου, να δείτε τι έχετε να πάθετε!». Αυτό το τρέιλερ γυρίστηκε, πήρε έγκριση από το κανάλι και το μάρκετινγκ, όμως δεν άρεσε καθόλου στους Γερμανούς. Δεν το είδαν με χιούμορ, ούτε σαν πλάκα. Έτσι αποφάσισαν να μου κόψουν την εκπομπή, χωρίς καν να με προειδοποιήσουν», εξήγησε στο περιοδικό «Down Town της Κύπρου». Όσο για το αν πικράθηκε απάντησε: «Όχι, αλλά περίμενα να γίνει μία παρατήρηση ή μία αναπροσαρμογή της πρότασης αυτής – όμως, δεν έγινε τίποτα. Ούτε την αμοιβή μου μείωσαν, ούτε έκοψαν χρήματα από το budget, απλά μου ανακοινώθηκε ότι θα σταματήσει. Είχα συμβόλαιο μέχρι το τέλος του Γενάρη, αλλά σταμάτησε νωρίτερα. Ήταν αντιεπαγγελματικό το να μη δίνουν μία εξήγηση. Μπορείς να πεις: «με πείραξε αυτό, και γι' αυτόν τον λόγο, δεν θέλουμε να συνεχίσουμε την συνεργασία μας!». Το δέχομαι. Αλλά δεν έγινε έτσι. Δεν μου δόθηκε καμία εξήγηση για τον τερματισμό της εκπομπής».

Keywords
Τυχαία Θέματα