Άντα Λιβιτσάνου: «Το ότι υπάρχει κρίση δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιστρέψουμε στον Μεσαίωνα»

Η οικονομική κρίση δεν αποτέλεσε τροχοπέδη στα επιχειρηματικά σχέδια της Άντας Λιβιτσάνου.

«Θεωρώ πως έγκειται στην κρίση του καθενός, το πώς αντιλαμβάνεται δηλαδή τα πράγματα» σχολιάζει κάνοντας λογοπαίγνιο. «Εγώ δεν έκανα καμιά τεράστια επιχείρηση. Άλλωστε το ότι υπάρχει κρίση δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιστρέψουμε στον Μεσαίωνα ούτε να μείνουμε στάσιμοι. Είναι καλό να κάνουμε πράγματα που να μας εξελίσσουν, ο καθένας για τον εαυτό του και όλοι μαζί για την κοινωνία. Μόνο έτσι θα βγούμε σιγά

σιγά από αυτή την κατάσταση. Σε τελική ανάλυση, στη δική μου περίπτωση δεν πήρα μεγάλο ρίσκο. Ένα μαγαζί με γλυκά άνοιξα. Το προϊόν είναι οικονομικό. Ποιος δεν τρώει γλυκά;» τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα.
Η Αντα Λιβιτσάνου δεν έχει υπάλληλο στο ζαχαροπλαστείο της. Το δουλεύει η ίδια κανονικά. Πώς αντιδρούν εκείνοι που μπαίνουν στο μαγαζί της και την αναγνωρίζουν; «Χαίρονται. Τους αρέσει πολύ. Άλλωστε, αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου σ' αυτό το μέρος. Αυτή είναι και η φιλοσοφία μας, το σπιτικό περιβάλλον. Οπότε μου φαίνεται σαν να έχω καλεσμένους. Ετσι αντιμετωπίζω τον κόσμο που έρχεται. Μάλιστα, κανένας δεν κάθεται τρία λεπτά. Με τους περισσότερους μιλάμε για κάνα τέταρτο» εξηγεί η ίδια. Μεταξύ εκείνων που γεύονται τα γλυκά της είναι και πολλοί φίλοι της από τον καλλιτεχνικό χώρο. «Έφτιαξα την τούρτα γενεθλίων της Βίκυς Κάβουρα και του Αργύρη Αγγέλου. Τις προάλλες ήταν εδώ για γλυκό η Σοφία Κουρτίδου και η Κρυσταλλία. Έρχονται οι φίλοι μου συχνά και είναι ωραίο που με τιμούν με την παρουσία τους. Ακόμη πιο ωραίο όμως είναι να σε τιμά και να εκτιμάει ο κόσμος που δεν σε ξέρει τηλεοπτικά κι έχει την ευκαιρία να σε γνωρίσει από κοντά, δοκιμάζοντας κάτι άλλο και αναπτύσσοντας μια τελείως διαφορετική σχέση μαζί σου».

Keywords
Τυχαία Θέματα