Άννα Βίσση: «Τιμή μου που με αντιγράφουν. Ευχαριστώ!»

Η Χριστίνα Πολίτη «ξεκλείδωσε» την Άννα Βίσση.

Η «απόλυτη», όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της, μπορεί να έχει κάνει rockumentary με τη ζωή της, ωστόσο είναι ένας άνθρωπος που δε δίνει συνεντεύξεις και δεν εμφανίζεται σε εκπομπές. Η Χριστίνα Πολίτη, για λογαριασμό του «Πρωινού ΑΝΤ1», κατάφερε να μιλήσει με την Άννα Βίσση και να την κάνει να πει πράγματα που κανείς μας δε γνώριζε.

Η τραγουδίστρια, απολύτως ειλικρινής, μίλησε για την οικονομική κρίση, λέγοντας ότι τη βιώνει ως ύφεση στη δουλειά της. Είναι ευτυχισμένη και τυχερή που έχει τη

δουλειά της, αλλά δεν είναι ευτυχισμένη αφού αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω της λέγοντας συγκεκριμένα: «Δεν είμαι χαρούμενη γιατί είμαι άνθρωπος του συνόλου». Η Άννα Βίσση μίλησε επίσης για τα καινούργια της τραγούδια τα οποία έρχονται αφού κάθε βδομάδα γίνεται χαμός στο REX όπου εμφανίζεται.

Όσον αφορά στην προσωπική της ζωή, δήλωσε ότι ενώ στα επαγγελματικά της είναι «αντράκι», κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει όσον αφορά στις σχέσεις της, ενώ δεν δίστασε να δηλώσει ότι θα κάνει ότι μπορεί για να παραμείνει όμορφη, με τη βοήθεια του Θεού. Δείτε το βίντεο!

Keywords
Τυχαία Θέματα