Το επίσημο trailer του The Hobbit: An Unexpected Journey

21:46 21/9/2012 - Πηγή: Mixtape

Αν σας έλειψαν οι βραδιές-μαραθώνιοι με τις ταινίες της τριλογίας του The Lord of the Rings να παίζουν back-to-back και οι ημέρες εκείνες που ψιθυρίζατε “my precious“, με την φωνή του Gollum σε κάθε ευκαιρία, σας έχουμε ευχάριστα νέα. Χόμπιτ, νάνοι και το αγαπημένο Gollum επιστρέφουν στην μεγάλη οθόνη για να πουν την ιστορία που διαδραματίστηκε τα 60 χρόνια πριν σχηματιστεί η γνωστή σε όλους μας Συντροφιά του Δαχτυλιδιού.

Ο Peter Jackson, πιστός στο ενδιαφέρον του για τον μαγικό κόσμο του J.R.R. Tolkien, βασίζεται στο λογοτεχνικό έργο του τελευταίου ‘The Hobbit‘, σπάζοντας το σε τρεις ταινίες/μέρη.

Το πρώτο μέρος της τριλογίας, The Hobbit: An Unexpected Journey, αναμένεται στις αίθουσες στα μέσα Δεκεμβρίου. Το ολοκαίνουριο trailer μας δίνει μια γεύση της κινηματογραφικής αφήγησης του Jackson και της αισθητικής της ταινίας και ανανεώνει την αγάπη μας για παραμύθια, φανταστικούς κόσμους, μάγους και ξωτικά.

Σαν bonus έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε πέντε διαφορετικά φινάλε του trailer. Απλώς επισκεφθείτε το επίσημο site της ταινίας και επιλέξτε την δική σας αγαπημένη εκδοχή.

Κι αν έχετε την αίσθηση πως ό,τι βλέπετε στο trailer σας φαίνεται οικείο, αυτό δεν οφείλεται μόνο στην σκηνοθετική ματιά του Jackson ή στην συγγραφική πένα του Tolkien, αλλά και σε πλήθος άλλων συντελεστών που συνεργάζονται ξανά μετά το The Lord of the Rings. Από το cast, όπως ο Ian McKellen, στον ρόλο του Gandalf, μέχρι το music department, όπως ο Howard Shore, η παλιά παρέα επανενώνεται και μας προσκαλεί σε μια ακόμη παραμυθένια περιπέτεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα