Το Plisskën Festival πλησιάζει

10:24 29/5/2014 - Πηγή: Mixtape

Δέκα μέρες απέμειναν για το φεστιβάλ που περιμένουμε όσο λίγα πράγματα τη φετινή χρονιά.

Αν και το line up του διημέρου το γνωρίζουμε εδώ και μήνες, οι παράλληλες εκδηλώσεις που θα προηγηθούν και θα πλαισιώσουν το κυρίως πιάτο μεταμορφώνουν το φετινό Plisskën Festival από ένα απλό φεστιβαλικό event σε μια ολοκληρωμένη πρόταση, ικανή να προσελκύσει, πέραν των εγχώριων μουσικόφιλων, οι οποίοι θα πρέπει επιτέλους να θεωρούνται δεδομένοι, και κόσμο εκτός Ελλάδος.

Σας παρουσιάζουμε λοιπόν παρακάτω το ολοκληρωμένο πρόγραμμα

του Plisskën Festival 2014, με όλες τις παράλληλες εκδηλώσεις πριν και κατά τη διάρκεια του main event και με όσα πρέπει να γνωρίζετε προτού περάσετε την πύλη του Κτηρίου 56 του Ελληνικού Κόσμου.

Το φετινό φεστιβάλ θα έχει συνολικά 5 stages

Πέραν των γνωστών από τις προηγούμενες διοργανώσεις main και club stage, φέτος θα υπάρχει η outdoor stage, στην οποία θα εμφανιστούν πέντε συγκροτήματα ανά ημέρα, η outdoor club stage σε συνεργασία με την Red Bull Music Academy και την μουσική επιμέλεια των Black Athena, και η comedy stage με την stand-up comedy παρέα του Λάμπρου Φισφή.

Για να οργανώσετε την επίσκεψή σας στο Κτήριο 56, μπορείτε να μελετήσετε από τώρα το πρόγραμμα ανά ημέρα και stage:

Plisskën Event @ Block 33, Θεσσαλονίκη

Την ίδια μέρα, το Plisskën Festival ταξιδεύει για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη. Την Πέμπτη 5 Ιουνίου, το Block 33 θα υποδεχτεί τους Girls Against Boys, Raketkanon, This Is Nowhere, Roundlights και Kid Galax.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event και τα εισιτήρια μπορείτε να βρείτε εδώ.

Plisskën Festival Launch Party

Μια μέρα πριν την επίσημη έναρξη του φεστιβάλ, θα πάρουμε την πρώτη γεύση του φετινού Plisskën Festival, καθώς το Six D.O.G.S. θα υποδεχτεί την Πέμπτη 5 Ιουνίου τους Nightmare Air, Boogarins, The East, Jonathan Toubin, Suuns (DJ set), καθώς και secret guests. Η είσοδος στο πάρτι θα είναι ελεύθερη για όλους τους κατόχους εισιτηρίων του φεστιβάλ και η προσέλευση θα γίνεται αποκλειστικά με σειρά προτεραιότητας (first-come, first-served basis). Εισιτήρια και διαπιστεύσεις για το φεστιβάλ θα διατίθενται επίσης απ’ το ειδικά διαμορφωμένο Box Office στο Gallery Space του Six D.Ο.G.S.

Εισιτήρια

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται κανονικά, μέχρι την ημέρα έναρξης του φεστιβάλ προς 50 ευρώ για το διήμερο, ενώ μπορείτε να προμηθευτείτε και μονοήμερα εισιτήρια προς 30 ευρώ ανά ημέρα. Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα