Σφαίρες μέσα στο Broadway

12:50 24/2/2012 - Πηγή: Mixtape

Μία από τις καλύτερες ταινίες του Woody Allen (ελπίζουμε να συμφωνείτε), οι Σφαίρες Πάνω από το Broadway θα αποκτήσουν τη θεατρική εκδοχή τους και θα παρουσιαστούν το 2013, που αλλού, στο Broadway.

To project της θεατρικής διασκευής της ταινίας του 1994 της οποίας το σενάριο ο Woody Allen συνέγραψε με τον Douglas

McGrath είναι στα σκαριά εδώ και μια δεκαετία περίπου και τώρα έφτασε η ώρα να υλοποιηθεί. Δεδομένου του ότι πρόκειται για παράσταση στην οποία θα βάλει το χεράκι του ο Woody αυτό που περιμένουμε όλοι είναι πως τα τραγούδια του μιούζικαλ θα είναι ως επί το πλείστον κομμάτια από τη δεκαετία του 20, στην οποία εκτυλίσσεται η ιστορία αλλά, βεβαίως, περιμένουμε και μερικές, έστω, καινούργιες μελωδίες.

Η ιστορία αφορά σε έναν συγγραφέα (τον οποίο στην ταινία υποδύεται ο John Cusack) που βλέπει τις ηθικές αξίες του να κατρακυλούν όταν αναγκάζεται να συνεργαστεί με το κορίτσι ενός gangster (ρόλο που στην κινηματογραφική εκδοχή ενσάρκωσε η απολαυστική Jennifer Tilly) και μια ντίβα (ερμηνεία που χάρισε το Όσκαρ στη Dianne Wiest) ανάμεσα σε άλλους για να καταφέρει να κάνει το βιβλίο του θεατρικό έργο.

Ο Woody Allen δεν είναι ξένος με το θέατρο. Έχει παρουσιάσει τις παραστάσεις Honeymoon Hotel, Relatively Speaking και την όπερα Gianni Schicchi του Puccini.

Το trailer των κινηματογραφικών Bullets Over Broadway μπορείτε να δείτε εδώ:

Keywords
Τυχαία Θέματα