Οι Ιταλοί Dumbo Gets Mad στο Six D.O.G.S.

22:49 5/9/2013 - Πηγή: Mixtape

Για κάποιους που παρακολουθούν, έστω και διακριτικά, τη μουσική που βγαίνει από τη γειτονική Ιταλία θα έχουν σίγουρα βάλει στα καλύτερα των τελευταίων ετών το προ τριετίας ντεμπούτο άλμπουμ των Dumbo Gets Mad, Elephants at the Door και φυσικά το καταπληκτικό πρώτο single τους “Plumy Tale”.

Το κουαρτέτο με καταγωγή από το Reggio-Emilia θα βρεθεί στην Αθήνα για ένα και μοναδικό live,

την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στο Six D.O.G.S. για να παρουσιάσουν κυρίως το φετινό δεύτερο άλμπουμ τους Quantum Leap, που κυκλοφόρησε από την Bad Panda Records, και ηχογραφήθηκε εξ ολοκλήρου στο Los Angeles όπως και το ντεμπούτο τους.

Στην Αθήνα θα τους δούμε με το βασικό πυρήνα του γκρουπ, που είναι ο Luca (κιθάρα/φωνή) και η Carlotta Menozzi (keyboards/φωνή), συνοδευόμενους από τον Lorenzo Rotteglia στα drums και τον Andrea Scarfone των Julie’s Haircut στο μπάσο. Ο ήχος των Dumbo Gets Mad περιγράφεται από τους ίδιους ως “psychedelic and loves ebony”, αποδίδοντας ακριβώς τις επιρροές τους από την ψυχεδελική σκηνή των 60s, τόσο μουσικά, όσο και στυλιστικά .

* Με αφορμή την συναυλία των DGM στην Αθήνα η Λora Palmer επιμελήθηκε ένα limited edition cassette release με remixes Eλλήνων παραγωγών (Dozen Draft, Fantastikoi Hxoi, King Elephant, Giorgos Grigorakos) στα τραγούδια τους. Θα δοθεί δωρεάν στους 50 πρώτους που θα αγοράσουν εισιτήριο.

Info:

Dumbo Gets Mad + special guests t.b.a.
Παρασκευή 4 Οκτωβρίου @ Six D.O.G.S.
Εισιτήρια: Online προπώληση 9 ευρώ http://dumbogetsmad2013ath.eventbrite.com/ / Είσοδος 12 ευρώ

Videos:

Dumbo Gets Mad – Radical Leap

Click here to view the embedded video.

Dumbo Gets Mad – Plummy Tale

Click here to view the embedded video.

Links:

dumbogetsmad.com
facebook.com/DumboGetsMadMusic

Keywords
Τυχαία Θέματα