Οι Maserati μαζί με τους Misuse στο AN Club

22:56 25/3/2013 - Πηγή: Mixtape

Οι καθ’όλα σημαντικοί για τον post/space rock ήχο Αμερικανοί Maserati επιστρέφουν αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα για μία συναυλία στο ΑΝ Club την ερχόμενη Πέμπτη 28 Μαρτίου, δύο χρόνια μετά την πρώτη τους συναυλία στα μέρη μας.

Με πάνω από 10 χρόνια πορείας και πολλές κυκλοφορίες, το συγκρότημα συνεχίζει σταθερά να παρουσιάζει το πολύ ενδιαφέρον υβρίδιο

που έχουν δημιουργήσει, παράγωντας στουντιακά αλλά και ζωντανά, instrumental χορευτική psychedelic μουσική, με καθαρά rock οπτική και αποδεσμεύνη από ηλεκτρονικά όργανα.

Οι Maserati – που έχασαν απροσδόκητα τον drummer τους Jerry Fuchs το 2009, ύστερα από ένα τραγικό δυστύχημα – κυκλοφόρησαν μέσα στο 2012 το τέταρτο album τους σε μεγάλη δισκογραφική εταιρία (Temporary Residence) , το “Maserati VII” το οποίο θα μπορούσε να είναι και το soundtrack μίας ασταμάτητης ταχύτητας κούρσας σε έναν αυτοκινητόδρομο, φουλ στην αδρεναλίνη, οπότε αναμένουμε και μία αντίστοιχη βραδιά στο ΑΝ την Πέμπτη.

Μάλιστα, μαζί με τους Maserati, θα εμφανιστούν απόλυτα ταιριαστά και οι εξαιρετικοί Misuse, οι οποίοι ύστερα από την ηλεκτρονική κατεύθυνση που πήραν με την κυκλοφορία του πάρα πολύ καλού δεύτερου album τους “April” στα τέλη του 2011, μας έχουν κάνει να ανυπομονούμε να ακούσουμε πως έχουν εξελιχθεί πλέον, περιμένοντας την επόμενη δισκογραφική τους δουλειά.

Τα εισιτήρια προπωλούνται ηλεκτρονικά μέσω eventbrite προς 10 ευρώ, ενώ στο ταμίο του An Club το βράδυ της Πέμπτης θα πωλούνται προς 15 ευρώ

Oι Πόρτες ανοίγουν στις 21:00 / ‘Εναρξη 22:00

Click here to view the embedded video.

Click here to view the embedded video.

Keywords
Τυχαία Θέματα