Οι Kilimanjaro Darkjazz Ensemble στη Θεσσαλονίκη – Κερδίστε προσκλήσεις

Από το 2000 που ξεκίνησαν ως ντουέτο των Jason Köhnen (ίσως τον γνωρίζετε από τις breakcore/raggacore ηχητικές “επιθέσεις” του ως Bong-Ra) και Gideon Kiers για να συνοδεύουν μουσικά ταινίες του βωβού κινηματογράφου και μέχρι σήμερα οι Kilimanjaro Darkjazz Ensemble από την Ολλανδία έχουν διανύσει την δική τους ξεχωριστή διαδρομή γεμάτη σκοτεινή μουσικές που ακροβατούν ανάμεσα σε experimental / progressive jazz και post rock και που καταγράφονται

ως τώρα σε τρία άλμπουμς (με πιο πρόσφατο το From The Stairwell φέτος), διάφορα EPs αλλά και μεμονωμένα tracks μέσω του site τους.

Πως όλα αυτά μεταφέρονται στις ζωντανές εμφανίσεις είχαμε την πολύ καλή ευκαιρία να το μάθουμε την πέρσι τον Νοέμβριο όταν και εμφανίστηκαν στο Gagarin 205 στην Αθήνα και τώρα έφτασε και η ώρα της Θεσσαλονίκης να απολαύσει τους Kilimanjaro Darkjazz Ensemble, αφού το ερχόμενο Σάββατο 20 Οκτωβρίου θα εμφανιστούν στο Block 33.

Το εισιτήριο κοστίζει μόλις 12 ευρώ για περιορισμένα εισιτήρια μέσω http://tkde-thessaloniki.eventbrite.com, και 15 ευρώ στην υπόλοιπη προπώληση σε όλα τα καταστήματα Public Θεσσαλονίκης, στο Ticket House, στο Λωτό, και στο  www.ticketarena.gr, 212 100 3788, όπως και στο ταμείο την βραδιά της συναυλίας.

Κερδίστε προσκλήσεις

Το mixtape.gr σε συνεργασία με το Plisskënlab προσφέρει 2 μονές προσκλήσεις σε ισάριθμους αναγνώστες του. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε ένα email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με θέμα “Kilimanjaro Darkjazz Ensemble” αναφέροντας φυσικά το ονοματεπώνυμό σας. Οι νικητές θα ενημερωθούν με email.


The Mount Fuji Doomjazz Corporation – ‘Lobby’ (Live)

The Kilimanjaro Darkjazz Ensemble - ‘Mockba’ (Live)

Keywords
Τυχαία Θέματα