Ο Unur (Patrick Scott) για τρεις εμφανίσεις στην χώρα μας

O unur -κατά κόσμον Patrick Scott, μόνιμος κάτοικος του βιομηχανικού Chicago- ξεκίνησε να ασχολείται ενεργά με τη μουσική, συνθέτοντας, το καλοκαίρι του 2010. Η ηλεκτρική του κιθάρα, ένα σέτ ντραμς, μία μικρή συλλογή απο synths και effects και η φωνή του αποτελούν τα μέσα με τα οποία δημιουργεί μινιμαλιστικά μετα-πάνκ τραγούδια για την καθημερινότητα, το “τέλος” και ότι άλλο μπορεί να υπάρξει

ανάμεσα τους.

Τα σχήματα που σου έρχονται στο μυαλό ακούγωντας τα τραγούδια του είναι οι Tubeway Army, οι Kas Product, ο Blank Dogs ή ακόμα και οι Wall of Voodoo. Προφανώς ο Patrick έχει μεγαλώσει στην δεκαετία του 80 αλλά μέσω του σχήματος unur δεν θέλει να υπερθεματίσει την νοσταλγία ή διάφορα συναφή συναισθήματα, αντίθετα, επιδιώκει να κοιτάξει κατάματα και να αντιμετωπίσει επιτυχώς το δυσοίωνο μέλλον.

Ο unur επισκέπτεται για πρώτη φορά τη χώρα μας up to the time για τρείς διαδοχικές εμφανίσεις -30 Νοεμβρίου, 1 και 2 Δεκεμβρίου σε Αθήνα, Λάρισα και Θεσσαλονίκη- προσκεκλημένος των Guerilla Cinematography, You Trip Me Up και Melotron Productions αντίστοιχα.

Παρασκευή 30/11, 22.00, Guerilla cinematography (Νεμέας 8, Σεπόλια, Αθήνα) / Είσοδος Ελεύθερη
Σάββατο 1/12, 19:30 Hobo Bar/Restaurant (Παλαιστίνης & Λέσβου, Λάρισα) / Είσοδος ελεύθερη
Κυριακή 2/12, 22.30 Residents Bar (Στρ. Καλλάρη 4, Θεσσαλονίκη) / Είσοδος ελεύθερη

Unur: facebook / tumblr

Unur – ‘Won Night Stand (Live at Bunker Bal)’

Unur – ‘You Still Blink’

Keywords
Τυχαία Θέματα